close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 септември 2018 г.

horoskop 27

Овен

В добро настроение сте или предстои да станете, предвид днешните развития. С колегите ще постигнете разбирателство по спорен въпрос или с някой друг от обкръжението ви, което ще ви направи по-работоспособни, а защо не и доволни. С умението си да убеждавате може да имате успехи сред повече хора.

Телец

Предстоят ви редица разговори и поемане на ангажименти. Не се оставяйте да бъдете подведени и манипулирани. Преследвайте целите си, въпреки, че ще ви се наложи да минете през трудности. Ще спечелите пари, стига да не се откажете от намеренията си. Любовта ви е споделена от любимия човек.

Близнаци

Този ден ще е динамичен и изпълнен с разнообразни преживявания. Подходете с чувство за хумор към несгодите и не се поддавайте на колебание относно важни въпроси. Действайте уверено и обмисляйте всяка своя стъпка. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа.

Рак

Предстои ви натоварен ден. Добре е да съсредоточите цялата си енергия в деловите си ангажименти, защото съзнанието ви ще е постоянно заето. Бъдете уверени, че срещите ви ще са ползотворни. В края на деня си осигурете достатъчно спокойствие, за да можете да си починете.

Лъв

Усилията ви няма да са напразни, но ще се осъществят с помощта на други хора. Предстоят ви сериозни ангажименти, свързани с ваши дългосрочни планове. Не е изключено днес да предприемете кратко пътуване, свързано с работата ви, което ще има добри резултати. Роднинските ви отношения ще навлязат в нов етап, като че ли по-добър.

Дева

Този ден ще е доста приятен за вас, защото е свързан с доста изненади. Очаква ви среща с добри приятели, която ще ви наведе на мисълта че има доста начини човек да се чувства доволен от живота. Размислите ви ще ви изпълнят с оптимизъм.

Везни

Стремежът ви да успеете на работното място може да бъде много изтощителен. Работата наистина ви спори, но не се претоварвайте. Това е особено валидно за тези от вас, чиято стихия е малкият бизнес. Запазете положителни емоции за срещите с близките си. Ще научите нови и интересни неща от живота им.

Скорпион

Предложение за пътуване в чужбина или друго специално внимание към вас ще направи деня ви особено приятен. Не се поддавайте на ласкателства, особено от хора, към които не храните топли чувства. Осланяйте се повече на разума си и няма да сбъркате. Сами взимайте решенията си, за да няма виновни в последствие.

Стрелец

Активността ви ще срещне разбиране и благоприятно поле за изява. На работното място ще изразите съпричастността си към труда на колегите, без това да се отрази на настроението ви. За себе си ще отчетете прилив на внимание от страна на онези, които ви интересуват и топли, сърдечни отношения с любимите ви хора.

Козирог

Днес се предпазвайте от необмислени решения на работното си място. Стремете се отблизо да следите развитието на делата си, дори и да работите в голям колектив, не изпускайте контрола върху нещата, за които само вие отговаряте. В личен план всичко ще е наред.

Водолей

Великодушно ще се отнесете към нечия молба и ще съдействате за изпълнението й. За себе си също ще се погрижите, има въпроси, чиито решения ще вземете днес. Други ще привлекат нечие внимание и това ще ги направи щастливи. И има защо, усмихнати и закачливи, ще се включите в програмата за вечерта и ще останете доволни.

Риби

Като истински прагматици, ще проучите възможностите, които имате и след това ще пристъпите към действие. Но не се ангажирайте с прекалено много задачи, за да не повишите напрежението и кръвното си. Бъдете по-внимателни към човек от обкръжението ви, той е добър към вас, а вие му обръщате гръб.