close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 27 февруари 2020 г.

horoskop 27

Овен 

Интересна среща с човек от спомените ви. Съдбата се грижи да не загубите връзката помежду си, очевидно е важна и за двама ви. Ще ви бъде лесно да отгатвате желанията на партньора си, покорявайки го с нежните си чувства и влиянието, което имате над него. В служебно отношение ще ви притиснат срокове, които вече отминават.

Телец

Ще ви занимават свои мисли и по-задълбочено ще търсите решението на проблема, който стои пред вас. За някои той е от личен характер: децата, партньора или родителите. Всички имат претенции към вас и това ви идва в повече. Желанието ви да се видите с конкретен човек ще се удовлетвори, разбира се по ваша инициатива.

Близнаци

Днес ще прекарате достатъчно време сред любимите си хора, което ще ви даде възможност да си починете добре. Стойте настрана от въпроси, които само могат да обтегнат отношенията ви с околните. Подхождате с търпение към нещо важно, с което предотвратявате нежелателно развитие на нещата. Отпада ангажимент за вечерта, свързан с ваши близки.

Рак

Податливи сте на внушения и за щастие съдбата ще ви срещне с подходящия за вас човек. Под негово въздействие ще се захванете с перспективна задача, носеща ви удовлетвореност и самочувствие. Наясно сте, че застоят е вреден, каквото и да означава това. В семейството са възможни разногласия, но имате опит в подобни битки.

Лъв

Може би на моменти околните по различни причини, прекаляват с комплиментите към вас и така губите трезвата си преценка. Давайте си сметка и за грешките си днес за да можете да реагирате навреме. В противен случай ви очакват много нежелани усложнения. Ако се налага се консултирайте по-често с партньорите си дори за неща, в които обикновено сте сигурни.

Дева

Днес дейността ви няма да бъде свързана с работата или с бизнеса. Ще се чувствате добронамерени към околните, което няма да остане незабелязано. Очакват ви приятни развлечения с човек, на когото особено държите. Близките дни ви очаква добра новина, която може да промени живота ви в желана насока.

Везни

Възможно е да бъдете подведени от чужди интереси, които да ви попречат да видите някои истинските неща около вас. Това ще наруши добрия тон на взаимоотношенията с партньорите и въобще с хората от обкръжението ви. Намерете време за любимия човек, споделете с него тревогите си, ще ви помогне.

Скорпион

Въображението ви е неудържимо днес, и ако бъдете добри към себе си, за да осъществите хрумванията си, ви очаква приятно и безгрижно бъдеще. Поне се постарайте да положите минимални усилия в тази насока, защото толкова добри дни са рядкост. Някои от вас ги очаква среща, за която само са мечтали, но все не са събирали смелост до сега.

Стрелец

Отстрани делата ви изглеждат малко рисковани, но вие сте разумни и няма да се подведете на емоциите си. Напредък ще отбележите в делови преговори и бизнес-начинания. Не поставяйте интимните си отношения с партньора на втори план, много скоро може да съжалявате за това. Предизвикателства за творците.

Козирог

Не мислете за професионалните си ангажименти. Дайте свобода на фантазиите си и както вие, така и околните ще останат доволни. Така ще помогнете и на други, нуждаещи се от промяна. Денят е подходящ за нови начинания. Не се ограничавайте, а проявете аналитичните си способности.

Водолей

С безкористна постъпка заслужено печелите симпатиите на околните. На път сте окончателно да преодолеете трудностите, които срещате във взаимоотношенията с любимия човек. Бъдете по-склонни на компромиси, това е разковничето в случая. Късметът ви днес е впечатляващ и може би сега е момента да си пуснете тото. Не пропускайте шанса си.

Риби

Днес не давайте воля на властолюбието си, защото ще срещнете съпротивата на не по-малко амбициозен човек. Концентрирайте се върху работата си и не се поддавайте на провокации. Внимателно обмисляйте думите си, в противен случай рискувате да ви разберат погрешно.