close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 август 2017 г.

horoskop 28

Овен

Мнозина от вас са притихнали напоследък предвид бурната им природа. Очевидно се нуждаете от повече динамика в живота си. Моментът в тази насока е подходящ. Денят ви ще бъде изпълнен със събития, ще се налага да действате бързо и точно. В интимната сфера се представяте успешно.

Телец 

Основателно се надявате на положителни промени в живота си. Не изпреварвайте събитията. Ако сте по-търпеливи ще останете удовлетворени от случващото се. Не взимайте едностранчиви решения.

Близнаци 

След размисъл ще стигнете до прозрения, напътстващи ви за конкретни действия в подреждане на житейските ви приоритети. Каквото предстои да се случва ще го посрещнете готови и с ясното съзнание, че можете да се справите. Разумът е водещата ви сила, следвайте го.

Рак

Ще влагате всичко от себе си, ще работите с цялата си енергия, но няма да получите това, за което се борите. Причините не са във вас. Вие дори не си давате сметка, че с незадоволителните за вас резултати, вие работите за духовното си израстване. Обърнете внимание на поведението си и не реагирайте отрицателно. Много скоро ви очакват радости и с лекота постигнати победи.

Лъв

В началото на работната седмица няма да ви липсва нищо от онова, от което се нуждаете. На работното място ще изпъквате с интелект и повишена работоспособност. Имате планове за бъдещите си начинания, голяма част от които ще трябва да отсеете и да пристъпите към реализацията им.

Дева

С отговорност подхождате при решаване на проблемите и това се харесва на околните. Ангажирате се с въпроси, които не са лесни, но ще се справите. Не давайте израз на мрачните си настроения, които ви обземат понякога, влияят негативно на вас и на другите. Финансите ви ще нараснат.

Везни

С желание да повишите собственото си ниво ще се посветите на образователни занимания. Други от вас ще са заети и с делова работа. Не я отлагайте, отхвърлете повече от нея. Интелектуалните упражнения ще се окажат ползотворни и перспективни, помагайки ви да разкриете творческия си потенциал.

Скорпион

Този понеделник ще имате желанието да вземете бързи и импулсивни решения относно личния си живот, с цел да се освободите от множеството неприятности, които в последно време не ви дават покой. По-добре ще е обаче да не предприемате нищо необмислено нито на работно си място, нито в личния си живот.

Стрелец

По-често днес се допитвайте до собственото си усещане за нещата и няма да сбъркате. Сърцето ще ви подскаже на кое свое желание да дадете предпочитание, за да изпитате наслада от преживяното. Ако рисковете ви са обмислени не се страхувайте, действайте и ще спечелите. Романтични настроения ще владеят някои от вас.

Козирог

Фокусирайте вниманието си върху всички тези дела в професионалната сфера, за които до момента не разполагахте с достатъчно свободно време. Опитайте се да проявите самоинициатива при преследване на личните си материални и делови интереси, тъй като с лекота ще постигате желанията си.

Водолей 

Мислите ви са разпилени в много посоки и не можете да се съсредоточите върху сериозните си дела. Внушавате си неща, които е по-добре да не се случват. Предстоят ви нови срещи с интересни хора. Сега е момента да покажете колко отговорни сте и да се заемете с делата от обществена значимост.

Риби

Ще се включите в развлекателно мероприятие, очаквайки то ще ви зареди с енергия и доволство. Събитията ще се подреждат в желана последователност за вас. Отношенията ви с някой, когото предпочитате ще се задълбочат, благодарение на умението ви да бъдете деликатни и търпеливи, когато поискате.