close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 28 септември 2018 г.

horoskop 28

Овен

Чувствате се чудесно днес благодарение на успехите, които бележите в деловите си взаимоотношения. Успявате да постигнете нещо, което отдаван е трябвало да стане така. Съвсем малко време ви дели от наистина голям успех, за които ще трябва още да поработите. Където и да се появите ще бъдете ценен събеседник, тъй като имате много идеи, които можете да споделите.

Телец

Срещите ви от професионален характер ще са изключително ползотворни, затова не закъснявайте за тях. Опитайте се да сте по-пестеливи във финансовата област. Контактите ви с приятели извън пределите на страната ще са причина за множество положителни емоции.

Близнаци

От това как се справяте със задачите си днес ще зависи удовлетвореността ви в края на деня. Оставете настрана въпрос, който само ви създава неприятности и се посветете на перспективни дейности. Стабилизирате отношенията си със сърдечния партньор. Това ще се окаже много важно за цялостното ви самочувствие.

Рак

Заложете на деловите си срещи, ще ви бъдат полезни. Не ги пренебрегвайте и ще се изненадате от лекотата, с която ще вземате решенията си. Желанието да разнообразите деня си може да ви отведе вечерта на някое тихо и приятно място, или пък при шумна компания. Зависи само от вас.

Лъв

Имате доста смели планове, за чието изпълнение ще ви е необходимо голямо количество енергия. Ако се съди по мотивацията ви обаче, едва ли ще срещнете нещо, което да ви спре. Продължавайте в същия дух и скоро ще имате поводи за празнуване.

Дева

Изпълнени сте с добра енергия и нови идеи. На работното място не сте застрашени от изненади и в добро настроение ще придвижвате напред делата си. Интересна среща ще ви наведе на мисли за промяна и предприемане на по-активни действия. Успех ще имат занимаващите се с комуникации, медии, реклама, посредничество, търговия.

Везни

Късметът ще е на ваша страна. Не се колебайте да отстоявате интересите си, щом сте убедени в правотата си. Привлекателен представител на противоположния пол ще привлече вниманието ви. Видимо не сте безразлични и скоро отношенията ви може да се задълбочат.

Скорпион

Заемате се с много нови занимания днес. Работата ви изисква непрекъснато да сте нащрек и да сте готови във всеки един момент да приложите наяве нещо, което обмисляте. Можете да се доверите на човек от колегите си и да постигнете големи успехи в съвместната си дейност. Проявете повече търпение в личните си взаимоотношения.

Стрелец

Не спирате да обмисляте нови планове за бизнеса си и това ви мотивира да работите повече. Очакват ви финансови успехи, стига да се организирате и приведете в действие намеренията си. Не отхвърляйте чужди съвети, вземете от тях всичко, което ви допада. Наред с работата си осигурете мигове за отмора и развлечения.

Козирог

Без излишна суета ще работите и придвижвате делата си в посоката, която желаете. Покажете на недоброжелателите си, че компанията им няма да ви липсва. Позитивното ви мислене ще ви помогне да неутрализирате лошите енергии покрай вас и по-бързо да приключите с нещата, които не ви носят добро настроение.

Водолей

Благоразположението ви към колеги и партньори ще подобри работата и направи възможно реализацията на проект, в който сте се съмнявали. Ще останете приятно изненадани от някой, с когото пътищата ви отдавна са се разминали. Родителите ви се нуждаят от вниманието ви така, погрижете се за нуждите им.

Риби

Не се колебайте да изкажете мнението си по всички въпроси, които ви вълнуват. Дори да не сте добре запознати с тях, важното е да се знае какво мислите. Внимавайте в случай, че се окаже, че отсреща седи някой, който е доста по-навътре в нещата.