close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 август 2017 г.

horoskop 29

Овен

Очаквайте добро развитие на начинание, което е погълнало много от енергията ви. Финансовото ви положение ще се стабилизира и ще настъпят по-добри дни за бизнеса ви. Изяснете си отношенията с партньора, не си създавайте напрежение. Бъдете обективни и не давайте ухо на недоброжелатели.

Телец 

Със смесени настроения ще посрещнете деня. На работното място ще изпитвате желание да се реванширате на някой, който е съпричастен на работата и споделя отношението ви към проблемите там. В личен план – не бъдете толкова нетърпеливи. Всичко с времето си.

Близнаци 

Възможна е промяна в плановете, налагаща се от делово предложение или друго щастливо събитие около вас. Окрилени от любовта ще ви се отдава по-леко да се справяте с проблемите си и да ги решавате навреме. Гъвкаво ще избягвате нежеланите теми и ще търсите съдействие в случай на затруднение.

Рак

Има нещо, което ви тревожи, но не бива да го превръщате в драма. Най-добре е да си изясните приоритетите, като дадете предимство на онези, осигуряващи ви душевен комфорт. Ако ви се налага да пътувате, внимавайте при шофиране.

Лъв

Ако се почувствате натоварени с повече работа не се сърдете на никого. Сами определяте програмата си и се нагърбвате с прекалено задачи. Не се притеснявайте да грешите, понякога и от това има полза. Не позволявайте на дреболии да развалят настроението ви. Вечерта си починете.

Дева

Днес избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Отлично здраве.

Везни

Добре ще организирате работата си днес и за кратко време ще постигнете очакваните резултати. Възможно е някои да се ангажират с дълготраен проект. Това носи и предимства. Отнесете се с разбиране към проблемите на подчинените си и не бъдете излишно строги. Имате силен коз в една надпревара.

Скорпион

Сами влияете на развитието на делата си. Доверете се на интуицията си и следвайте вътрешното си убеждение, кое е право и кое не. Старанието ви да помогнете на приятел е похвално и ви прави чест, че сте така усърдни.

Стрелец

Денят е обещаващ за вас в много посоки. Имате открити възможности, но е необходимо правилно да прецените обстоятелствата и да проявите навреме комбинативност. Не се отнасяйте с пренебрежение към дребните си задължения и не ги подценявайте, защото те говорят за вашето отношение към всичко останало.

Козирог

Определете ясно приоритетите си, към какво се стремите, и това ще ви даде нужната мотивация да продължите напред. Успехът ви ще има много измерения. Ще се радвате на признание и уважение от страна на колеги и началници. В личен план ще стабилизирате отношенията с партньора.

Водолей 

Туризъм или други приятни занимания ще повишат тонуса ви. Приемайте търпеливо чуждата изповед, но не давайте оценка. Предстои ви ползотворна и динамична седмица. Използвайте деня да се заредите с енергия. Посрещнете предизвикателствата и успявайте в начинанията си.

Риби

Последното нещо, с което ви се занимава днес е работа. Вълнуват ви най-вече забавленията и преди всичко тези с желания от вас човек. Не бъдете прекалено припрени, подходете по-тактично и най-вероятно копненията ви ще бъдат удовлетворени.