close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 декември 2019 г.

horoskop 29

Овен 

Не занимавайте никого с проблемите си, ще намерите сами решението им и с това доволството ви ще е по-голямо. Финансови придобивки и повече спокойствие. Физическата ви форма се подобрява, а с нея желанието ви за развлечения. Пътуванията ще са успешни, стига да сте се погрижили за детайлите.

Телец            

Убедени сте, че няма за какво повече да се притеснявате. Обмислили сте в детайли поведението си. Ще трябва обаче да се върнете към започнати и недовършени дела от последните дни. Редом с тях намерете време за лични занимания. Малко фитнес или друга тонизираща активност биха ви се отразили чудесно.

Близнаци

С общи усилия ще ви бъде по-лесно да откриете решение на проблема, който стои пред вас. Новите отговорности няма да ви отегчат и ще продължите и занапред да бъдете добронамерени в действията си. Ще наложите идеите си, стига да го правите елегантно и без излишна показност, за да не загубите от интереса към себе си.

Рак

Денят ще ви предложи добри възможности, възползвайте се и ще подобрите финансовото си състояние. Не са изключени изненади, но ако сте балансирани, лесно ще се справите с тях. Не се разпилявайте в много посоки, внесете яснота в желанията и чувствата си. При нужда можете да се обърнете за съвет към човек, чието мнение цените.

Лъв

С всички сили ще се стараете да подобрите отношенията си с личност, която продължава да ви вълнува. Запазете присъствие на духа по отношение некоректността на конкуренцията. Стъпили сте на здрава основа, не губете енергията си напразно. Предстои развръзка и това ще ви насочи в нова посока.

Дева

Имате пълната подкрепа на партньор или съдружник при разрешаването на проблеми от лично и делово естество. Лесно ще преодолеете трудностите и ще продължите напред. Уреждането на парични въпроси може да наложи консултация с адвокат.

Везни

Овладейте се и се измъкнете от обхваналото ви меланхолично настроение. Блуждаете и сте доста уязвими и за повечето от вас това изглежда е доста потискащо. Наложете си и се заемете с важните за вас дела. Такива със сигурност имате предостатъчно и ако подходите с ентусиазъм, едва ли ще ви остане време да се тормозите.

Скорпион

Опитайте да се потопите в социални дейности днес. Не се натоварвайте прекалено. Вашата енергия е подходяща за работа в екип и ще се срещнете с правилните хора.

Стрелец

Положете усилия и запазете спокойствието си. Не позволявайте на нищо да наруши равновесието ви. Посветете повече време на дома си и на любимите си хора, това ще усили чувството ви за сигурност. Обърнете внимание на физическата си форма. Имате нужда от движение и сега е момента да се раздвижите.

Козирог

Нужни са компромиси. Към партньора си сте в позиция да изпълнявате желанията му, и то по ваша причина. Денят ще е разнообразен на събития. От вас зависи дали ще го направите интересен и приятен. Деловите проблеми ще ви потърсят за да внесете повече яснота в отношенията си.

Водолей

Гледайте на препятствията, като на поредното предизвикателство, с което предстои да се справите. Съхранете приветливото си излъчване и добро настроение, въпреки трудностите. Това привлича добрите сили, с чиято подкрепа ще реализирате по-бързо плановете си. Харесвани сте и ще се почувствате значими в нечии очи.

Риби

Давайки път на новостите в живота ви ще последват развития, за които в известна степен сте подготвени. В много отношения те ще ви донесат повече свобода в действията, което напълно съвпада със стремежите ви. Финансовите интереси ще определят отношението ви към делово предложение.