close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 ноември 2017 г.

horoskop 29

Овен

Ще се захванете с изпълнението на професионални задачи и ангажименти, свързани със семейството. Финансови притеснения могат да повлияят на ефективността ви, за това мислете положително и вярвайте в успеха си днес. Балансирайте емоциите си, за да сте по-категорични в решенията си.

Телец 

Делата ви са под контрол и се въздържайте от намеса в чужди конфликти. Също така не се вслушвайте прекалено в мнението на хора, доказали се като некоректни и зли. Гости ще ви изненадат и натоварят с грижи по посрещането им. Дайте каквото можете от себе си за да не съжалявате по-късно.

Близнаци

Нищо не ви спира да осъществите важни промени, ако работите самостоятелно и действате сами. Съдружията ви поставят в ситуация на зависимост и ограничения. Избягвайте спекулативните сделки и предложенията за бързи пари. Измамниците са покрай вас, обещавайки големи печалби от инвестициите. Не ги слушайте, за да избегнете проблеми.

Рак

Днес имате шанс да започнете начисто живота си, като изхвърлите лошите мисли и освободите място за положителна нагласа и нови очаквания. Денят е благоприятен както в семейството, така и в службата. В деловите партньорства сте до болка искрени, което отначало е стряскащо. Всички могат да разберат какво точно мислите.

Лъв

Положителната нагласа е задължителна, ако искате да постигнете успех с проектите, които сте стартирали. Някой може да ви наговори доста неща с идеята да ви злепостави, но това е защото няма вашата амбиция.

Дева

Успехът ви се крие не в активната и безцелна работа, а в пренареждането на приоритетите и прицелването в една значима житейска цел. Днес имате шанса да изградите важни планове за бъдещето. Те са свързани с промени, които желаете да направите от дълго време. Отваря ви се възможност да положите начало. Огледайте добре всички детайли.

Везни

При вас идва момент, в който промените и новостите започват да ви заливат малко по-малко. Това е процес, започнал съвсем неотдавна, но продължаващ със силни темпове и в следващите дни. Намирате се в прекрасен момент. Чувствате спокойствие и удовлетворение от живота. Излъчвате доброта и я предавате на хората около себе си.

Скорпион

Промяната ще внесе повече светлина в живота ви, не се затваряйте в себе си. Засилете контактите си с хората, които уважавате и дайте предимство на доброто в живота си. Неусетно ведрина и спокойствие ще завладеят душата ви. Може би това е вашият начин да преоткриете себе си, не се колебайте да се доверите на интуицията си.

Стрелец

Денят ви ще е забързан и често с напрежение, но не изпадайте в стрес. Ще работите по приключване на задача, резултатите от която имат отношение към финансите на семейството ви. Ако времето не ви стигне за всичко, което планирате, потърсете подкрепа. Сигурно е, че такава няма да ви бъде отказана.

Козирог

Бъдете внимателни. Не слушате вътрешния си глас и това ще бъде причината да ви подведат хора, чието желание е да се възползват от вашите умения. Новите запознанства никак не са за предпочитане, въпреки че доста умело ги завързвате. Правете си сметка кого допускате в приятелските среди и близко до себе си. Изолирайте лицемерите.

Водолей

Тази сряда сте отворени, контактни, готови за експерименти. Търсите алтернативи в сферата на общуването – нови запознанства и партньорства. Общуването днес е на дневен ред при вас, а и хората ще ви възприемат с отворени сърца. Внимавайте обаче с кого споделяте тайните си, за да не съжалявате в бъдеще, че сте се предоверили.

Риби

Днес сте решени да постигнете големи резултати на работното място и разполагате с шанса да го направите. Спазвайте стриктно сроковете, които са свързани с финансови плащания, за да не си навлечете излишни главоболия. Подкрепата, която имате от доста доверен човек, е искрена. Тя ще ви е от полза за бъдещето при реализиране на планове.