close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 29 ноември 2018 г.

horoskop 29

Овен

Денят е подходящ за начало на дела, бизнес и занимания, които сте обмислили добре. Разделете се с всичко, което пречи на развитието ви и не тъгувайте за него. Подредете документацията си и свършете рутинната си работа. Новостите ще обогатят познанията ви и ускорят напредъка ви.

Телец

Успешни финансови начинания, които ще ви осигурят средства и дадат възможности за удовлетворение на личните ви нужди. Очаква се да имате повече вълнения днес, но запазете приветливото си отношение към хората около вас. Дамите ще изживеят приятни изненади, отнасящи се до емоционалния им живот.

Близнаци

Ще бъдете амбицирани да доведете свой проект до успешен край. Колегите ще са впечатлени от усърдието ви и ще ви съдействат. Споделете вълненията си в семейството, там е вашият сигурен пристан. Доверието, което сте изградили в отношенията с партньора ви е достойно за уважение.

Рак

Вероятно днес ще се вълнувате повече от проблемите на ваш близък и работата ви ще остане на заден план. Опитвате се да бъдете полезни с каквото можете и въпреки това се чувствате неудовлетворени. Част от вас са завладени от романтични пориви и желаят всячески да осъществят намеренията си. За щастие обектът на вашите чувства откликва на желанията ви.

Лъв

Влагате огромна енергия за осъществяването на поет ангажимент и това е една от основните причини за успеха ви. В противен случай немалкото трудности бързо биха ви разколебали. Много важно е да направите по-дългосрочен план за действие и да се постараете да го спазвате. Само така ще съчетаете многобройните си занимания, които се очертават близките дни.

Дева

Доброто ви настроение днес ще ви спаси от неприятни разправии у дома. С лекота ще се справите с проблемите и ще възстановите добрите отношения. Ще ви хрумнат интересни идеи за деня и няма да имате време да се занимавате с глупости. Очертават се приятни мигове в компанията на желан човек. Вероятно е това да стане след неочаквана среща.

Везни

С желание сте днес да постигнете по-бързо намеренията си, за това от сутринта ще се захванете активно с изпълнението им. В делови план са възможни известни затруднения, които обаче няма да ви изненадат. Ще имате своите попадения и те ще ви окуражат за бъдещи действия в предпочитаната от вас сфера.

Скорпион

Днес ще получите съдействие в осъществяването на отдавна планиран проект. То ще ви помогне да разгърнете потенциала си и да покажете способностите си. Ще изживеете приятни моменти с човек, близък на сърцето ви.

Стрелец

Повечето от вас днес ще предпочетат движението и разнообразието вън от дома си. Занимавате се с въпроси, които биха се отразили благоприятно на работата ви. Едва ли ще се учудите от постъпката на човек от обкръжението ви. В личен план ви очаква приятна изненада, нещо което отдавна искате да ви се случи. Предприемате инициатива, която има бъдеще.

Козирог

Бизнесмените имат шанс да отбележат повече реализирани сделки днес. Но бъдете внимателни и коректни с партньорите си, не натрапвайте собствените си интереси, защото може и да загубите. Самочувствието ви е оправдано, но по-често мислете за впечатлението, което оставяте след себе си.

Водолей

Днес решителността ви ще прави чудеса в професионалната сфера. Опитайте се да сте точни в преценката си относно заобикалящата ви среда и няма да имате основание за притеснения. Работата в екип не е препоръчителна.

Риби

Мнозина от вас днес ги очаква сериозна изненада в професионален план. Ще получите много привлекателно предложение за работа. Едва ли ще се наложи да размишлявате дълго. Не се колебайте просто приемете, няма да съжалявате.