close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 август 2017 г.

horoskop 30

Овен

Имайки коректно поведение към всички, с които работите и общувате, ще печелите съмишленици и победи. По безспорен начин ще налагате идеите си, с което ще се наредите сред онези, които вземат решения. Не бъдете максималисти, а реалисти. Съобразявайте се с обстоятелствата и общото настроение.

Телец 

Отдавайки времето и енергията на делата си, ще ги придвижвате напред, следвайки целите си. За някои те са свързани с повишаване на професионалната квалификация, за други с творчески проект или друга изява. Имате всичко необходимо – интелект, качества и чар, за да се справите с всичко, което пожелаете.

Близнаци 

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Рак

С изразено чувство за принадлежност и свобода ще защитавате интересите си и правото си на личен избор. Без да губите доброто си настроение, ще работите върху собствените си задачи. Успешно решаване на финансов въпрос. С далновидното си мислене ще благоприятствате дългосрочен проект.

Лъв

Ще се справите с проблем, притесняващ колегите и началниците ви. С навременните си и точни действия ще избегнете нежелани последствия. Но не бъдете прекалено самоуверени. Бъдете внимателни с партньора си и търпеливо приемете желанията му.

Дева

С неустоимия си чар ще въздействате върху околните изключително благотворно. Имате неизтощима енергия и излъчвате магнетизъм. С лекота ще се справяте с множеството ангажименти, кореспонденция и делови партньори. Многообещаващи флиртове, които могат ви въвлекат да изпаднете в чужда зависимост.

Везни

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално.

Скорпион

Днес не бива да допускате да сте недостатъчно концентрирани в работата си. Ще трябва да преодолеете известни препятствия, за да вървите напред. Около вас има хора, на които можете да се доверите и само трябва да го направите. Не си играйте с чувствата на човек, който държи на вас.

Стрелец

Отдадеността ви на семейството е пословична. И днес няма да се различава от вчера, ще се грижите за нуждите на близките си безрезервно и всеотдайно. Силни сте и можете да постигнете всичко, не само у дома, но и навън. Професионални ангажименти ще ви донесат финансови придобивки.

Козирог

Колебаете се относно ваш делови проект. Имате шансове за успех, които обаче до голяма степен зависят от определена личност. Бъдете търпеливи и вършете усърдно нещата, които се изискват от вас и едва ли ще останете недоволни.

Водолей 

Тази сряда внимателно подбирайте своите приятели и делови партньори. Не бързайте с продажба на вещ или недвижимо имущество, тъй като рискувате да загубите солидна сума пари. По-спокойно се отнасяйте спрямо срещаните от вас трудности на работното място.

Риби

В търсене на по-добри резултати, ще синхронизирате действията си с хората, с които работите по обща задача или по-голям проект. Нищо не е случайно и всичко, насочено към вас днес ще ви улесни и спести време. Очертават се допълнителни доходи от занимание, което може да се превърне в основно за някои от вас.