close
LifeStyle

Любовен хороскоп за август 2017 г.

syrce

 

Овен
За да бъде всичко чудесно в личния живот на Овните през август 2017 година, трябва да бъдат по-внимателни по отношение на избраника си. Препоръчва се да приемат ролята на командир в любовните отношения, а да се вслушват в желанията на своята половинка. Тогава ще има мир и хармония в семейството, така обещава любовния хороскоп за август 2017 година. В интимните отношения Овните трябва да обръщат внимание на детайлите, в които са скрити искрените чувства. Не е желателно да решавате битовите проблеми и да правите покупки заедно с партньора си през месец август, защото може да се скарате. При възпитанието на децата Овните трябва да се доверяват на позитивните емоции, на които децата обръщат особено внимание.

Телец
Известната сентенция: „Желязна ръка в кадифена ръкавица“ – точно характеризира личния живот на Телците през август 2017 година. Това може да се случва, защото самите Телци няма да бъдат готови за искрени отношения. Любовния хороскоп за август 2017 година съветва Телците да бъдат по-малко активни при решаването на битови въпроси, за да не подтиска домашните с променливите си настроения. Ако близките им хора разберат отлично душевното състояние на Телците през август, то хармонията и спокойствието в семейството ще бъдат обезпечени.

Близнаци
Любовните отношения през август 2017 година за Близнаците ще се подредят повече от чудесно. В личния живот ще цари хармония и пълно взаимно разбирателство с партньора. Любовния хороскоп за август 2017 година предсказва успокояване на всички разногласия и конфликти с половинката. Близнаците ще придадат особено значение на отношенията с роднините си през август. Те ще бъдат изпълнени с топлота и душевност. Децата ще радват Близнаците и ще ги вдъхновяват с искрените си действия.

Рак
В личния живот на Раците, през август 2017 година, не всичко ще бъде така гладко и спокойно, както би им се искало. За това виновни ще бъдат стари обиди, разправии и неразбирателства с партньора. Любовния хороскоп за август не съветва Раците да се „вкопчват“ в миналото и да търсят виновни. Само така в семейството ще цари хармония и любовните отношения ще бъдат благополучни. При възпитанието на децата, Раците трябва да проявят гъвкавост и интерес към увлеченията им. През август, най-накрая, трябва да изпълнят отдавнашни молби на своите деца.

Лъв
Любовните отношения на Лъвовете през август 2017 година ще бъдат изпълнени с романтика и вдъхновение. Тези чувства те с удоволствие ще споделят със своята половинка. Любовният хороскоп за август 2017 година ги съветва да се заемат с укрепва на семейните отношения. Може да добавят страст и позитивизъм в личния живот, да празнуват заедно празниците и да вземат инициативата в своите ръце. През август 2017 година трябва да не криете чувствата си, а да ги откриете пред избраника си. Самотните Лъвове могат да срещнат героя на своя роман. Възпитавайки децата си, трябва да ги включите във всички домашни дела. В отношенията с роднините през август, на Лъвовете ще им се наложи да постигнат съгласие по много въпроси.

Дева
За да не развалят добрите си любовни отношения, Девите през август 2017 година трябва да сдържат своите емоции. Не трябва да заливат своя избраник с целия негатив, който са натрупали в душата си. Любовния хороскоп за август 2017 година препоръчва да бъдете сдържани по отношение на своята половинка. Личния живот на Девите през август ще зависи изцяло от настроението и душевното им състояние. Защо трябва да се инатите, като това може да развали добрите отношения с любимия си човек!

Везни
В личния живот, Везните през август 2017 година, ги очаква хармония и море положителни емоции. Тази чувственост, която ще преобладава в сърцето на Везните, автоматично ще бъде предадена на възлюбения. Той ще бъде изпълнен с душевни сили за нови открития в любовта. Любовният хороскоп за август 2017 година съветва по-често да се усамотявате с избраника и заедно да посещавате различни мероприятия. Дори, ако Везните отдавна живеят с любимия човек, то все едно, трябва да внасят свежи нотки в отношенията. През август те могат да си придадат известна тайнственост. Децата ще зарадват Везните с неординарното си поведение и с оригиналните си идеи.

Скорпион
Много Скорпиони през август 2017 година ще се чувстват твърде зависими от партньора си. За тях, това положение на нещата, ще бъде трудно да го преживеят. Любовният хороскоп за август 2017 година ги съветва да намерят съвместно увлечение, което да им помогне да изгладят отношенията с любимия човек. В такъв случай, уюта в дома и разбирателството в любовта при Скорпионите са гарантирани. Тези, които още са сами, не си струва в август 2017 година да започват нов роман. Ако през този месец възпитавате децата твърде строго, то не очаквайте взаимно разбирателство. Гъвкавост в методите на възпитание ще помогне на Скорпионите през август да бъдат ефективни в това начинание.

Стрелец
Освен финансовите и професионалните успехи, много добре ще се развиват и романтичните отношения. На ново ниво ще отидат и отношенията с близкия ви човек – вие ще забележите, че между вас има повече разбирателство и взаимно доверие. Възможно е преместване в друг град или в друга страна. Хората, които останат на предишните си места, могат да срещнат интересен човек. Това ще се случи по време на общуване с хора, дошли от далеч. Децата ще ви радват и в техният живот всичко ще се развива доста благоприятно, както при вас.

Козирог
Август 2017 година ще бъде сложен период за личния живот на Козирозите. Ако отношенията с избраника ви вече са изчерпани, то е възможна раздяла. Както предсказва любовния хороскоп за август 2017 година, всичко ще зависи от самите Козирози. Важно е да намерят общо занимание с възлюбения. Това ще укрепи любовта, ще внесе хармония в нея. Любовните отношения ще продължат, а конфликтите ще намалеят. През август 2017 година, Козирозите трябва да се грижат не само за душевното, но и за физическото влечение един към друг. С децата отношенията ще бъдат отлични, ако Козирозите намерят с тях съвместно хоби.

Водолей
В личния живот на Водолеите през август 2017 година ще има от всичко – и радост, и тъга. За да съхранят любовта, трябва по-често да отстъпват пред своя избранник и да не обръщат внимание на дреболиите, които пречат на хармоничните отношения. Любовния хороскоп за август 2017 година съветва повече да удивлявате и приятно да шокирате любимия човек. Тогава отношенията ще се обновят и ще станат по-страстни. Водолеите могат да въодушевят възлюбения към неординарни постъпки в близостта им. Пълно взаимно разбирателство ще възникне през август с децата. Дори роднините и приятелите ще завиждат на такива отношения.

Риби
Ако в любовните отношения Рибите по-често правят компромиси с избранника си, то личния им живот през август 2017 година ще ги радва, няма да ги огорчава. Разбира се, възлюбения също трябва да постъпва меко и лоялно в отношенията си към Рибите. Любовният хороскоп за август 2017 година предсказва, че в отношенията с любимия човек могат да изплуват стари обиди и претенции. Не трябва да смесват миналото с настоящето, за да не се стигне до спорове. Възпитавайки децата, Рибите през август не трябва да му натрапва своя жизнен опит. Съществуват редица други методи за решаване на сложните въпроси. /drugitenovini.com