close
LifeStyle

Любовен хороскоп за ноември 2018 г.

lubov

Овен
През ноември представителите на зодия Овен ще изпитат по-силно чувство за удовлетворение. Независимо дали искате да привлечете любов, да подобрите връзката си или да освободите себе си от предизвикателни взаимоотношения, ще се почувствате добре и оптимистично. Стойте настрана от хора, които са драматични, конфликтни, за да не навредят на любовния ви живот. Когато всичко върви добре в отношенията ви, не търсете повод за конфликти.

Телец
Когато става въпрос за любов, Телците ще са пасивни през ноември. Вниманието им ще бъде фокусирано върху по-важни неща, като работата. Хубаво е, че любимият човек ще ви окаже своята подкрепа и ще ви даде нужното пространство. Все пак се опитайте да се реванширате по някакъв начин.

Близнаци
Вниманието ви ще бъде насочено към това да върнете любовните искри между вас и половинката ви. Може би напоследък сте били отдалечени. През този период и двамата ще полагате усилия отново да се свържете и да прекарвате времето си приятно. Някои от вас ще вземат важни решения за връзката си. Може би е време да престанете да се съмнявате в партньора си, а вместо това да го подкрепяте повече. Ако сте необвързани, пред вас ще има много добри перспективи през целия месец. Дръжте очите си отворени, защото някой ще се опита да привлече вниманието ви и този човек може да бъде онзи, когото сте очаквали.

Рак
През ноември Раците ще изберат да не бъдат толкова емоционални, налагащи своето мнение и ще оставят нещата да се развиват от само себе си. Необвързаните представители на зодията ще имат добри възможности да раздвижат социалния си живот и така да срещнат потенциални нови партньори. Ноември ще бъде изпълнен с приключения. Толкова много ще се забавлявате, че дори и да не срещнете нова любов, този месец ще осъзнаете, че е хубаво понякога да си сам.

Лъв
Ноември ще бъде романтичен и хубав, особено за необвързаните Лъвове. Любовта ще работи във ваша полза и ще се чувствате много специални. Предстоят ви интересни срещи, които ще ви накарат да усетите пеперудите в стомаха. Тези от вас, които се намират във връзка и искат тя да поеме към следващо ниво, това е най-доброто време да го направите. Ако искате да започнете или да прекратите връзка, направете го сега, докато все още имате кураж. През този период ще разберете какво ви прави щастливи, какъв човек ще ви даде най-голяма радост и от каква любовна връзка се нуждаете.

Дева
През новия месец някой ще направи не един жест към вас, за да ви докаже, че сте единствени за него. Периодът ще бъде много романтичен и вие ще се почувствате благодарни за дара на любовта в живота си. Ако търсите любов, много е вероятно някой да се появи в живота ви и ще ви накара да се почувствате отново вдъхновени. Ще побързате да споделите вълнението си с приятели, да си представите общото ви бъдеще. Не го правете. Не позволявайте на емоциите да ви заблудят. Не вярвайте на всичко, оставете нещата да се развиват плавно, за да имате по-ясна картина върху тези взаимоотношения.

Везни
През ноември ще вземете трудни, но важни решения. Това се отнася за някого, с когото сте в отношения, или към някого, с когото искате да имате връзка. Има някои неща, с които трябва да се справите, когато става въпрос за връзката ви. По-скоро бихте предпочели да се правите, че не съществуват или да изчакате проблема да изчезне. Така или иначе, това не е много зрял начин за справяне с конфликти. Този месец ще знаете точно какво да направите и ще го направите уверено.

Скорпион
Скорпионите ще излъчват емоционална интензивност, която ще ви даде възможност да постигнете това, което искате в любовта. Ще разберете, че няма нищо, което не можете да постигнете, когато наистина вложите сърцето и ума си в него. Ще се чувствате уверени, смели и ще бъдете заобиколени от положителни енергии. Ще разкриете една по-страстна ваша страна.

Стрелец
По отношение на любовта, стрелецът определено ще почувства облекчение. Ако сте имали притеснение относно партньора ви и взаимоотношенията ви, сега нещата ще се успокоят. Има ли проблеми, за които не говорите? Съществува ли конкуренция между двама ви, която просто не желаете да признавате? Сега е време да разрешите тези недоразумения и да помислите за бъдещето на вашите взаимоотношения.

Козирог
Забавен ще бъде ноември месец за иначе сериозните Козирози. Те ще се наслаждават на компанията на личност, която определено им допада. Този човек ще ви накара да се смеете и да се забавлявате. Ще прехвърчат искри между вас и ще са много повече от физическо привличане. Това може да е началото на романтична връзка.

Водолей
Ще имате повече време за романтика, ще почувствате ново начало и щастието ще се върне в живота ви. През този период ще се срещнете или ще се свържете с някого, който наистина ви прави щастливи. Желанието ви да споделяте с този човек ще бъде силно. Обвързаните представители на знака също ще се радват на романтика и компанията на любимия човек. Възможни са и изненади.

Риби
През ноември представителите на зодията ще преживеят няколко възхода и падения с половинката си, но те са само временни. Ще разберете, че трябва да прекарате известно време един с друг, за да възстановите потока на любовта и положителната енергия във вашите взаимоотношения. Ако сте необвързани, може да се влюбите в някого, който все още е емоционално недостъпен. Пазете си емоциите и се ориентирайте към друг обект./az-jenata.bg