close
LifeStyle

Любовен хороскоп за 2018-та година

lubov

Когато говорим за любов, за настъпването на новата 2018-а, не можем да чакаме нито минута повече! Искаме да знаем какво показват звездите за любовта, какво ни очаква през следващите 12 месеца.

Новата 2018-а обещава да бъде интензивна година, с трансформации за много от нас. Ако досега ревността и гневът са доминирали, добре е да направим крачка назад и да премислим отново действията си, както и нуждите си в любовен план. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп за 2018-а година.

Овен
Най-удовлетворителните неща в живота ни са тези, за които сме положили повече усилия. Това важи и за взаимоотношенията ни. Ако представителите на зодия Овен искат да видят плодовете на успеха в любовта през следващата година, те ще трябва да положат основите за тази промяна. Добре е това да се случи още сега или най-късно в първите дни на 2018-а.
Представителите на зодия Овен могат да преживеят положителна промяна в любовния си живот, но само ако са склонни да дадат от себе си. Важно е да направят някои емоционални корекции, да осъзнаят че връзката е съвместно съществуване. Това може да е годината, в която родените под този знак да намерят интимна любов, дори да направят или получат предложение за брак.

Телец
За Телеца 2018-а може да бъде съществена година за романтиката в неговия живот. Идеята за брак може да не е на преден план, но ще се насладите на тонове интимност и любовно настроение.
Възможно е на пътя ви да се появи партньор, който да ви предложи емоционална и финансова подкрепа. Може да има висока интензивност на интимност и близост. Добре е да се научите да казвате „Да“ на повечето възможности, които ще се появят пред вас.

Близнаци
Уважаеми Близнаци, чудесно е, че сте вдъхновени от вашата работа, но това не означава, че трябва да избутате встрани всички забавни неща от живота. Намерете начин да избягате от ежедневния стрес. В това бягство може да срещнете някоя нова личност.
През 2018-а година интензивните работни проекти може да запълнят голяма част от времето ви. Тъй като винаги сте забележителни, новата любов може да възникне на работното ви място. Погрижете се за здравето си, спортувайте, обърнете внимание на визията си и изкарайте една чудесна 2018-а. Тази година може да ви предостави хубави възможности за любов и романтика.

Рак
През 2018-а година Ракът ще иска да почувства сигурността и ангажираността в любовта. Ще има силно влияние върху хората, които ще среща, създавайки силна връзка. Това е година, в която може да планирате деца. Обърнете внимание на отношението ви към половинката и се опитайте да усетите и нейните желания.

Лъв
През следващата година Лъвът ще се съсредоточи върху самоусъвършенстването си, независимо дали това е следващата голяма стъпка в кариерата си или като направи здравето си по-важен приоритет. Но докато правите всичко това, не забравяйте да държите очите си широко отворени за нови любовни взаимоотношения. Чудесна година ще е 2018-а и покрай работно партньорство може да се получи нещо ново, наречено любов.

Дева
Девите ще бъдат в движение и ще имат редица възможности пред себе си за любовни авантюри, които да се превърнат в любовни връзки, трайни взаимоотношения. Ще пътувате повече и тези ваши пътувания могат да ви срещнат с нови интересни личности, с които да преживеете нещо хубаво в любовен план.

Везни
Понякога трябва да разтърсите нещата, за да видите различни резултати. Ако напоследък сте се чувствали изостанали като в коловоз, помислете за предприемането на драстични действия. Направете необходимото за съживяването на вашия любовен живот през 2018-а.
Някои от вас може да излязат от зоната си на комфорт, да сменят дома или да направят друга промяна в личния живот, която ще ги срещне с техния духовен партньор. Дълбоко чувство на интимност и споделени емоционални ценности може да доминират в този нов любовен съюз.

Скорпион
През следващата година скорпионите ще продължават да омайват със своята привлекателност. Ще имате редица възможности, в които да споделите любовта и страстта си. Освен това ще оцените наново партньорите си. Това може да е година, в която да направите известни промени във външността си, да създадете нов стил, да привлечете нов партньор. Без значение къде отивате, любовта ще ви следва.

Стрелец
Добра новина за Стрелците! Ключът към отварянето на нови възможности в любовния ви живот е да се поглезите най-напред. Отделете известно време за пътувания, за неща, които ще ви донесат радост, вътрешен мир. Новата 2018-а година е идеална за далечни пътувания, в които да подхраните или излекувате душата си.
Любовта може да се крие точно в някое пътуване. Бъдете отворени, защото може да срещнете личност, с която да си паснете духовно и да имате вълшебна романтика.

Козирог
Връзка с най-добър приятел може да звучи като от филм, но това може да се окаже вашата реалност през 2018-а година. Ако вече се намирате в сериозна връзка, ще се съсредоточите върху задълбочаването на съществуващите ви отношения. Нова работа или бизнес може да ви отделят от любовта.
Ето защо е важно да положите усилия да закрепите вашата любов, да засилите приятелството с любимия човек. Необвързаните представители на зодията да не забравят, че приятелство може да се превърне в нова любовна връзка.

Водолей
Страхотно е, че сте амбициозни, но за да бъдете наистина щастливи, трябва да разберете кога да оставите работата настрана и да се съсредоточите върху подхранването на други аспекти от живота ви, като вашите взаимоотношения, дори и да останете отворени за романтични връзки на работното място. В края на краищата, прекарвате доста време там.
Работният успех може да засенчи желанието за взаимоотношения. Любовта може да намерите и чрез работата си, на събитие, афера с колега. Но нещата в любовния ви живот няма да се променят, ако не поставите като приоритет личния си живот.

Риби
През 2018-а година Рибите ще споделят любов. Те ще могат да намерят любов, радост и романтика навсякъде около тях. Тъй като краят на 2017-а е все по-близо, добра идея е да направите равносметка на любовния си живот. Какво искате от него? Какво би ви накарало да се чувствате много щастливи?
След като отговорите на тези въпроси, започнете с малки стъпки да сбъдвате желанията си. Очаква ви 2018-а, изпълнена с любов. /az-jenata.bg