close
LifeStyle

Месечен хороскоп за март 2024 г.

love

Овен 

През новия месец стремежът Ви към покоряването на върхове в кариерата е похвален, но това може да доведе до сериозно изтощение, както в психически, така и във физически аспект.  Не забравяйте да се грижите за себе си. Неуморната работа без почивка може да доведе до сериозни проблеми. Не си позволявайте да преяждате и да злоупотребявате с вредни храни. Спортувайте редовно, ходете на разходки, танцувайте – правете каквото искате. През втората половина на месеца ще трябва да попълните някои липси на време и грижа за близките ви в личен план. Посветете цялото си свободно време на любимите си хора.

Телец

Най-важната Ви задача през новия месец ще бъде да разгледате миналите си планове и разберете какво все още е актуално за вас. През март ще преодолеете отминалия период на застой и ще можете да постигнете всичко, което искате. Поставянето на нови цели е мощен инструмент за саморазвитие. Важното е да знаете каквото точно искате – това ще събуди мотивацията у вас и ще ви подтикне към действие. Същото се отнася и до личния Ви живот. Свикнали сте нещата да Ви се поднасят на тепсия, но точно сега в интимен план ще трябва да положите сериозни усилия, за да получите желаното. Промяната е възможна, а заедно с това и сбъдването на Ваши съкровени желания.

Близнаци

През март 2024 г. е важно да не оставяте емоциите да вземат връх над разума. Сега ще трябва да оставите чувствителността си на заден план или поне да положите сериозни усилия, за да ги насочите в правилната посока. През целия период е много важно да помислите преди да кажете или направите нещо. Запазете спокойствие в трудни ситуации. Това ще ви помогне да намерите конструктивно решение на проблемите, с които ще се сблъскате.. Контролирайте емоциите си в работата и в личния си живот, за да поддържате добри отношения с другите. Сега това ще е от особено значение за Вас.

Рак

Март месец ще бъде много важно време за необвързаните представители на знака Рак. Сега е важно много внимателно да проучите човека отсреща. Не бързайте да влизате във връзка и да давате обещания. Ако партньорът ви не отговаря на очакванията ви, прекратете отношенията без съжаление. Добре е да цените времето. Кратък период на усамотение в средата на месеца ще се отрази полезно на психическото Ви състояние. Веднага след това е добре да се вземете в ръце. Ще се появяват спешни служебни задължения, които ще отнемат голяма част от времето Ви, но така ще е най-добре за Вас. И да искате няма да имате възможност да се отдавате на меланхолични мисли.

Лъв   

Представителите на знака Лъв могат да разчитат на кариерно израстване и финансово благополучие през март 2024 г. Необвързаните имат шанс да срещнат човек, който да се окаже любовта на живота им. Не се страхувайте да се откажете от миналото и да се отворите за нови връзки. Очакват ви много нови и интересни преживявания. Бъдете смели и решителни и със сигурност ще постигнете ново ниво на развитие. В здравословно отношение – променете диетата си, за да имате повече сили за предизвикателствата и приятните моменти, които ви предстоят.

Дева

През месец март главната Ви задача ще бъде да комбинирате грижата за другите със себеразвитието си. Периодът е много силен за повишаване на авторитета и завоюването на нови позиции за онези, които в момента преминават обучение. Не спирайте дотук, поставете си нови цели. Постоянното самоусъвършенстване е ключът към успеха във всяка област на живота. Вярвайте в себе си и съвсем скоро ще учудите, както себе си така и другите с новия образ, който ще изградите през първия месец на пролетта.

Везни

През пролетта личният ви живот ще стане по-наситен, но не трябва да насилвате нещата. Посветете това време на нови запознанства и общуване. Важно е да се забавлявате, да опознавате другите и себе си, но без да се товарите с излишни очаквания. Само по този начин ще избегнете разочарованията. Някои представители на знака може да разкрият за себе си ново поприще. Ваше хоби или област, в която тепърва прохождате ще ви дари с поле за изява, в което ще се чувствате себе си. Може да се каже, че Вие ще сте най-облагодетелстваният знак през месец март 2024 г.

Скорпион

Този месец представителите на знака Скорпион ще трябва да се подготвят за сериозни разговори с половинката си. Хармонията в отношенията може да бъде нарушена поради подценяване и неизказани твърдения. Опитайте се да намерите време за открит разговор, в който да споделите своите преживявания и желания. Оставете обидите в миналото и се съсредоточете върху намирането на взаимно разбиране. Ревността и страховете също няма да са добър съветник. Бъдете открити, честни и толерантни. Имате всички шансове да изградите връзката си на едно ново, по-съвършено ниво и да се радвате на взаимност и щастие.

Стрелец

През месец март 2024 г. за представителите на знака  Стрелец ще е трудно да вникнат в тънкостите на любовните отношения. Лутайки се в тъмното, няма да знаете къде ви очаква истинската любов, но всичко се променя, когато срещнеш съдбата си и вие ще разпознаете правилния човек. Силата на чувствата ще трансформира Стрелците, давайки им смелост и решителност. Ще бъдете готови на всякакви жертви, за да бъдете с любимия човек. Все пак е добре да спазвате необходимото ниво на разум. Ако нещо е прекалено трудно и непостижимо е добре да помислите дали ще може да платите цената и да си дадете сметка колко време ще сте способни да влагате толкова много от себе си.

Козирог

Този месец март 2024 г. представителите на знака Козирог ще трябва да пестят ресурсите и енергията си. Не си поставяйте много цели, оставете време за вдъхновение и творчество. Сега плановете ще имат по-голяма стойност от реалните действия. Ако работите в сферата на изкуството, то сега ще изпитате прилив на идеи. Запишете внимателно всяка една от тях. През целия период не губете време за ненужни неща и хора, особено такива, които не харесвате. Обградете се с това, което ви вдъхновява и смело „рисувайте“ живота си такъв, какъвто искате да бъде.

Водолей

През месец март 2024 г. може да срещнете хора, които ще се опитат да се възползват от вашата лековерност. Не се поддавайте на триковете им и не споделяйте най-съкровените си мисли. Пазете тайните си за себе си и не позволявайте на никого да нахлуе в личното ви пространство. Не бива да хабите доверието си за недостойни хора. Погледнете по-отблизо заобикалящата ви среда и си дайте сметка кой ви желае доброто и кой преследва свои користни цели. Каквото и да правите поставяйте себе си на първо място. В никакъв случай не се обвинявайте в егоизъм. Ще настъпи време, в което ще бъдете.

Риби

През този месец представителите на знака Риби ще бъдат своеобразен остров на стабилност в променящия се свят. Докато другите хора са склонни към лекомислие, Рибите ще останат верни на принципите си. В началото на месеца ще се наложи да се погрижите за близките си. Едновременно с това сега е моментът да помислите за бъдещето си и не се подавате на моментни импулси. В края на периода ще се докажете като надеждни партньори и верни приятели. През март 2024 г. зад Вас ще останат много сериозни проблеми, които никога повече няма да срещнете в живота си. Изпълнете всекидневието си с нови и по-смислени неща. /actualno.com