close
LifeStyle

Месечен хороскоп за ноември 2020 г.

esen

Овен

През този месец не се отклонявайте от пътя, по който сте поели. Сега ще може да бъдете много по-съсредоточени, а това ще ви осигури и повече предимство пред конкуренцията. Така, първите десет дни се потопете изцяло в работа. От това може да пострада личният ви живот затова е добре след това да помислите как да се реванширате пред любимия си човек. За този период не са изключени годежи и сключване на брак. Някои представители на знака може да научат щастливата новина, че очакват попълнение в семейството. Последната декада на месеца посветете на самоусъвършенстване. Така ще постигнете онзи баланс, който ви липсва в последно време, но ви е толкова нужен.

Телец

През този месец заложете на борбата за красота. Ако положите усилия в подобряването на външния ви вид това ще ви донесе сериозни дивиденти в личния живот. Ако работата ви е творческа качественото вдъхновение ще ви спечели нови почитатели, а това ще се отрази благотворно на доходите ви. Не подценявайте идеите, които ще ви навестят по време на сън. Сложете тефтер и химикалка до леглото си, за да може да записвате видяното. В средата на месеца времето ви ще бъде ангажирано с решаването на личен въпрос. Бъдете добронамерени и търпеливи. Краят на ноември ще ви зарадва с добра новина, която ще промени отношението ви към семейството.

Близнаци

През този месец ще може да придвижите събитията в желаната от вас посока. Далновидността ви ще е на ниво, така че се възползвайте от интуицията си максимално. В личен план ще трябва да положите сериозни усилия, за да запазите важни за вас отношения. Това е време за прошка и за израстване. В средата на месеца очаквайте добра новина, която ще облекчи сериозно всекидневието ви. Последните дни на ноември посветете на образованието си. Това е добър момент за начало и надграждане на придобитите ви знания. Самостоятелните представители на знака ще преживеят дни, изпълнени с романтика.

Рак

През този месец ще може да се докажете като съвестен изпълнител в служебно отношение. Там ви очакват кратки победи, но не бързайте да правите генерални изводи. В дългосрочен план нещата все още не са ясни. Началото на месеца ще премине спокойно, но след това съществува риск от сериозно влошаване на отношения ви с любимия човек. Този път стандартните извинения няма да имат очаквания ефект. Необходимо е да положите сериозни усилия, за да спечелите отново ценното доверие. В края на месеца не правете експерименти със здравето си. Спазвайте правилата за хигиена, приемайте достатъчно витамини, пресни плодове и зеленчуци. Не забравяйте за чудодейното действия на физическите упражнения.

Лъв

Това е месец, който да посветите на здравето си. Не правете компромиси с хигиената и начина на хранене. Физическите упражнения ще подобрят тонуса ви, но все пак не се претоварвайте. Съществува риск от травми. В професионално отношение всичко ще е по правилата и това ще ви донесе сериозно затвърждаване на позицията ви, както и финансови постъпления. Мнозина ще искат да се присъединят към бизнеса ви, защо пък – не, така силата ви ще се увеличи. В края на месеца се пазете от преумора. Предпочитайте почивката пред претоварването в офиса. Осигурявайте си достатъчно разходки на чист въздух.

Дева

Месецът ще е изпълнен с върхове и спадове. Не хабете прекалено енергия и нерви, за да реагирате на всичко, което се случва. Радвайте се умерено, а несгодите приемете философски. Началото на месеца е време за наблюдения и анализи, но не и за активни действия. В средата на ноември бъдете готови да се окажете на най-различни места. Разнообразието ще ви спаси психически и ще разшири кръгозора ви, а това ще ви даде идеи за нови начинания. В личен план очаквайте промени. Някои представители на знака може да преживеят раздяла. Няма да тъгувате дълго време. На хоризонта ви очаква нова любов!

Везни

Това е месец, в който да положите усилия за постигане на стабилност. Особено в началото на периода не са препоръчителни смяна на работа или местожителство. Обстоятелствата може да не ви харесват, но това е най-доброто, което може да получите за момента. В средата на месеца се опитайте да намерите утеха в нови занимания или хоби. Там може да се раздадете изцяло. Не са изключени допълнителни доходи от дейността ви в тази насока. В края на ноември скуката ще се изпари, като Съдбата ви предостави множество интересни ситуации, в които вие ще сте главното действащо лице.

Скорпион

В началото на месеца е много вероятно да се появят препятствия на пътя ви. Вроденият ви чар ще ви помогне да преодолеете всичко, което ви предстои. Периодът не е подходящ за изясняване на отношенията, освен ако не целите раздяла. Много скоро нещата ще се уталожат и във връзката ви ще настъпи хармония, която напълно ще отговаря на вашите желания и очаквания. Средата на месеца очаквайте повишение или сериозно признание, което ще доведе до повишаване на доходите ви. В последните дни на месеца използвайте въображението си във всички области на живота. Интуитивно ще отгатвате правилните ходове във всички ситуации и ще знаете решението на всеки проблем.

Стрелец

През този месец наблегнете на подобряването на финансовото ви състояние. Това е момент, в който да започнете да пестите и да се въздържате от необмислени покупки. Ако възнамерявате да правите инвестиции задължително се допитайте до доказан специалист. В средата на месеца ще може да си отдъхнете от работа. Посветете това време за прочит на пропуснати книги или гледането на филми. В края на ноември някои представители на знака ги очаква смяна на местоживеенето. Тази промяна ще ви се отрази добре и ще ви зареди с неповторимото усещане за ново начало.

Козирог

През този месец не поемайте никакви допълнителни задължения извън тези, които вече товарят раменете ви. Може да бъдете подлъгани да окажете помощ, но това ще натовари прекомерно. В началото на месеца ще ви е трудно да предвиждате развоя на събития, затова се въздържайте от активни действия. В средата на ноември ви очаква приятна изненада. Бъдете верни на убежденията си и няма да сгрешите. Някои представители на знака ще получат предложение за брак. Помислете добре преди да дадете положителен отговор. Свободата има своята цена и не е ясно дали си давате сметка можете ли да я платите.

Водолей

Този месец ще може да се насладите на напредъка си. Добрите резултати няма да идват веднага, но това не намалява стойността им. За обема на победата ви ще има сериозна роля нивото ви на общителност. Сега повече от всякога за вас ще е полезно да установите контакти и пълноценна комуникация. Още в средата на месеца усилията ви ще дадат резултати. Тогава може да се фокусирате върху нова задача, която да разнообрази мисленето ви. Не се колебайте да се втурнете към нещо ново, което да ви разтърси из основи и да ви накара да намерите нови ресурси в себе си.

Риби 

През този месец ви очакват доста промени. Бъдете готови за сериозни предизвикателства. Някои от тях са дълго чакани и дори може да се каже – предизвикани от самите вас. Не се плашете от трудностите, а погледнете на тях като на игра, която трябва да спечелите. С лекота ще може да се разделите с нещо, за което съвсем до скоро сте и мислили, че е сериозна част от живота ви. В средата на месеца ви очаква сериозна победа над вас самите. Бъдете сигурни в себе си, както никога до сега. Каквото и да направите – това ще е правилния ход. Не позволявайте натиск и критика върху себе си. /actualno.com