close
България

Нередовни на пътя в Сливенско

kat

На 18 август, около 20,00 часа, на булевард „Стефан Караджа“ е спрян за проверка лек автомобил „Опел“, управляван от 55-годишния Г.А. от село Нейково. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,54 промила.

На  20 август, на булевард „Тракия“ е извършена проверка на лек автомобил „БМВ“, управляван от 25-годишния С.В. от град Сливен. При проверката за употреба на наркотични вещества той е показал положителна проба.

Срещу водачите са образувани бързи производства.

Водач с алкохол 1,29 промила е установен от служители на РУ-Нова Загора. На 20 август, около 21,10 часа, в село Полско Пъдарево  е спрян за проверка лек автомобил „Форд Транзит“, управляван от 46-годишния Г.Г. от същото село. При проверката за употреба на алкохол той е показал положителна проба от 1,29 промила.

Срещу Г.Г. е образувано бързо производство.

Неправоспособен водач, който има наложено административно наказание за управление на МПС, е установен от служители на  РУ-Нова Загора. На 18 август, около 08,30 часа, в град Нова Загора е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген Венто“, управляван от  32-годишния Н.М. от същия град. При проверката се установява, че Н.М. е неправоспособен и вече има наложено административно наказание за същото нарушение. Срещу Н.М. е образувано бързо производство.