close
България

Пияни и дрогирани шофьори заловиха в Сливенско

kat

Трима водачи, употребили наркотични вещества са установени от полицейски екипи в град Сливен. На 8 март, в 22,00 часа, на бул.“Бр.Миладинови“ е извършена проверка на 28-годишната Я.Л. от град Сливен, водач на лек автомобил „Пежо“. При проверката за употреба на наркотици тя е показала положителна проба за метамфетамин.

26-годишният Д.А. от град Сливен е хванат да управлява лек автомобил „Киа“ под въздействието на метамфетамин. Проверката е извършена на 10 март, в 00,10 часа, на кръстовището с улици „Шипка“ и „Ст.Егоров“.

На 10 март, в 14,10 часа, в кв.“Ст.Заимов“ е извършена проверка на 41-годишния Г.Й. от град Сливен, водач на лек автомобил „Мерцедес“. При проверката се установява, че Г.Й. управлява под въздействието на метамфетамин.

Образувани са бързи производства.

В РУ-Твърдица са започнати две бързи производства за управление на нерегистрирани моторни превозни средства за времето от 8 до 10 март. Лек автомобил „Опел Астра“, управляван от Р.М. на 72 години от град Шивачево  и мотопед „Ямаха“, управляван от 58-годишен мъж от село Оризари.

Водач, употребил наркотици, е установен от полицейски служители в град Нова Загора в хода на специализирана операция. На 9 март, около 10,00 часа, автопатрулен екип извършва проверка на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, управляван от 30-годишен мъж от град Нова Загора. При проверката за употреба на наркотици е показала положителна проба за метамфетамин, амфетамин и метадон. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.