close
България

Полицейска акция в Бургас

policia

На 01.08.т.г. в резултат на съвместните действия на служители от отдел „Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас, служители от Четвърто Районно управление – Бургас и  сектор „Специализирани полицейски сили” при ОДМВР – Бургас в района на обменно бюро, разположено срещу бл. 26 в к-с „Меден Рудник”, е извършена проверка на криминално проявения Д.М., 28- годишен от Бургас, който забелязвайки служителите изхвърля саморъчно свита цигара със зелена тревна маса / канабис/.

При претърсване на дома му, разположен в бл. 29 в ж.к. „Меден Рудник”, са намерени и иззети : три торбички със суха зелена  тревна маса / канабис/ и пет найлонови торбички с жълтеникаво кристалообразно вещество, чийто точен състав е в процес на изясняване. Д.М. е задържан за срок от 24 часа.

Извършена е проверка и на 37- годишния И.М. от Бургас, като при личния обиск са намерени и иззети четири пликчета с бяло кристалообразно вещество / метамфетамин/ с различен грамаж. И.М. е задържан за срок от 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.