close
България

Разкриха кражби в Бургаско

policiq

Служители от Районно управление – Камено установили извършителите на взломната кражба на машина за рязане на дърво на стойност 340 евро, собственост на 39- годишен бургазлия, осъществена за времето от 03.08.т.г. до 06.08.т.г. от вилния му имот в с. Ливада, общ. Камено, чрез разбиване катинара на вратата на помощна пристройка в двора – това са : трима криминално проявени айтозлии / на възраст от 16 до 48 години/ и 20- годишна криминално проявена жена от каменовското село Русокастро. Лицата направили пълни самопризнания. Констатирано е, че машината е напълно унищожена от извършителите. Работата по цялостното документиране на случая продължава от служители на Районно управление – Камено.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение кражбата на велосипед, собственост на 44- годишна поморийка, осъществена на 11/12.08.т.г. от дома й, разположен на улица «Лозарска», е установен извършителя на деянието – това е 21- годишен помориец, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатия велосипед. Работата по случая продължава.

В резултат на полицейските действия на служители от Районно управление – Поморие по отношение кражбата на плажна чанта с принадлежности, собственост на 69- годишен плевенчанин, осъществена около 08.30 ч. на 19.08.т.г. от плажа на Поморие, е установен извършителя на деянието – това е 41- годишен софиянец, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатите вещи. Работата по случая продължава.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителката на кражбата на мобилен телефон на стойност 320 лв., собственост на 72- годишна бургазлийка, осъществена на 17.08.т.г. за времето от 16.00 до 18.00 ч. от медицински център «Лайф Хоспитал» – Бургас – това е 37- годишна криминално проявена софиянка, която направила пълни самопризнания и върнала отнетия мобилен телефон. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление – Бургас.