close
България

Спипаха пияни и дрогирани шофьори в Бургаско

kat

На 28.12.т.г. около 00.20 ч. на ул. «Чаталджа» до бензиностанция «Шел», служители от Първо  Районно управление – Бургас спрели за проверка л.а. «Форд Фокус», с бургаска регистрация, управляван от 20-годишния Т.Г. от Бургас, като констатирали, че същият шофира след употреба на / канабис/. Т.Г. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 28.12.т.г. в Районно управление – Руен е образувано бързо полицейско производство срещу 37-годишния П.Т. от Бургас за това, че около 10.10 ч. в с. Просеник, общ. Руен, е спрян за проверка, докато шофирал лек автомобил «Пежо 307», с бургаска регистрация. Констатирано е, че П.Т. шофирал след употреба на наркотични вещества / амфетамин и метамфетамин/.

На 28.12.т.г. около 14.50 ч. на булевард «Мария Луиза» до дом № 1 за проверка е спрян лек автомобил «Фиат Пунто», с бургаска регистрация, управляван от 54-годишния Г.Г. от Бургас, като е констатирано, че същият шофира след употреба на алкохол с концентрация – 2,39 промила. Г.Г. е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.