close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 февруари 2017 г

horoskop-2

Овен 

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще отхвърлят множеството си професионални отговорности с такава лекота, която може да предизвика възхитата на началниците ви и деловите ви партньори. В интимен план – ще се чувствате истински обичани.

Телец 

Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. Напрежение ще ви създават и проблеми, чието решение трябва спешно да намерите.

Близнаци 

Днес уверено отстоявайте своите позиции на работното си място, дори и да срещате сериозна съпротива от страна на колеги, началници и делови партньори. Не провокирайте спорове на работното си място, защото едва ли ще имат положителен върху вас ефект.

Рак

Този четвъртък ще ви донесе хубави емоции и положително развитие на връзки. В деловата сфера са възможни разногласия с партньори, касаещи минали събития. Ако проявите повече толерантност ще останете удовлетворени. Отворени сте към новостите и скоро ще ви се отдаде възможност да се запознаете по-отблизо с перспективите за бъдещето ви.

Лъв

Денят е подходящ за създаване на нови съюзи, сдружения, начало на проекти, творчески, образователен или спортен курс, укрепващ духа и самоуважението ви. Отговорно и достъпно изразете позицията си, идеите ви ще се възприемат от хората, към които са насочени. Партньорствата могат да ви създадат известно напрежение, предвид различните мнения, с които трябва да се съобразявате.

Дева 

Днес мнозина от вас ще поемат нови делови задължения, които със сигурност ще обхванат голям период от близкото бъдеще. Именно сега ще можете да обмислите внимателно своите ангажименти, свързани с тях и какво заплащане е най-реално. Любовта ви към интимната половинка ще ви вдъхновява.

Везни 

Днес не започвайте нова работа, особено ако не сте приключили със старите си ангажименти. Направете всичко по силите си, за да успеете с инициативите си, въпреки страховете от евентуален провал. Не отлагайте да приключите с някои битови проблеми в дома си.

Скорпион 

Оттеглете се и оставете настрана намеренията си да ръководите действията на близките си. В противен случай рискувате да развалите отношенията си с хората около вас, а това едва ли е желателно. Заемете се с нещо приятно, което ще насочи мислите ви само в позитивна насока. Не прекалявайте със съветите за да не станете досадни.

Стрелец 

Предпазливостта в отношенията ви с околните ще ви спести излишни недоразумения и дрязги. Ако имате време е по-добре да го посветите на любимо занимание или приятели. Няма да липсват възможности и за нови запознанства. Бизнесмените ще насочат усилията си по реализация на търговска сделка.

Козирог

Ще се радвате на добри развития в личните си дела. Промяната ще ускори процесите и скоро ще се поздравите с придобивки от различен характер. Дайте шанс на човека, който търси път към вас и му позволете да ви запознае с намеренията си, които повярвайте, са добронамерени.

Водолей 

Избягвайте днес рискованите начинания, защото могат да ви донесат проблеми, от които дълго време да не знаете как да се освободите. Контролирайте раздразнителността си, защото околните няма да са особено толерантни към проявените от вас капризи.

Риби
Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще имат желанието да установят равновесие в мислите, чувствата и в отношенията с колеги и приятели. Твърде вероятно е част от вас да правят анализ на изминали вече в живота ви събития. Не пренебрегвайте симптомите на отпадналост.