close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 февруари 2017 г

horoskop 19

Овен 

Днес имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на приятни моменти с вашите близки. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Телец 

Нещата може да не са такива, каквито изглеждат, за това преценете доколко премерен е риска, който се каните да поемете. Обмислете своите решения и анализирайте грешките си, чуждите губят смисъла си, щом отговорността остава за ваша сметка. Имайки предвид това по-бързо ще се справите със затрудненията си.

Близнаци 

Тази неделя е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво точно искате, а след това просто го направете. Не се доверявайте прекалено много на хора, които не познавате добре.

Рак

Силно се нуждаете от спокойствие и възстановяване на силите, за това оставете всичко друго днес и релаксирайте. Близките ви ще бъдат щастливи, ако споделите времето си с тях и защото ви предстои да вземете решение по общи въпроси. Финансовото ви състояние не е причина за притеснение.

Лъв

Днес мнозина от вас ще имат потребността да бъдат в помощ на най-близките до себе си. Опитайте се с положителна нагласа да се освободите от трудностите, които в последно време не ви даваха покой във финансов и делови план.

Дева 

Разходки и спорт през този ден ще се отразят изключително полезно на здравето ви. Сега е моментът да излезете от вкъщи и да се отправите на пътуване сред природата.

Везни 

Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Скорпион 

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата го изискват. Всички проблеми ще се решат от самосебе си.

Стрелец 

Днес сте заслужили да се отдадете на отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки.

Козирог

Нуждите на семейството ще ви направят по-активни в търсене на финансови средства, за да ги задоволите напълно. Без затруднения ще откриете човека, готов да ви съдейства и заедно ще предприемете общи действия. Присъствието му ще ви кураж и направи по-борбени. Очакват ви придобивки.

Водолей 

Потърсете контакти с приятелите си през този ден. Така ще може да се позабавлявате и да разведрите ежедневието си и да се заредите с енергия за предстоящата работна седмица.

Риби

Днес сте във върхова форма. Ще блестите в очите на околните. Партньорът ви може да не ви разбере, но това да не ви отчайва. Действайте смело.