close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 февруари 2020 г.

horoskop 24

Овен 

С действията си внушавате сигурност и спокойствие, нещо, което се отдава на малцина. В сферата, която ви вълнува все по-осезателно ще налагате името си и ще печелите партньорства. Внимавайте и по-малко се доверявайте на онези, които ви ласкаят. Финансови придобивки и други приятни вълнения ще направят вечерта ви особено интересна.

Телец

Започвате новата седмица с обновени сили и желание за реализация на всичко, което предвиждате. Съобразявайки се със себе си, ще поставите начало на нов проект или бизнес, ориентиран изцяло в сферата, в която сте най-подготвени. Това е гаранция за успех, въпреки, че трудности няма да липсват.

Близнаци

Проявете отговорността си и не се разпилявайте в много посоки, за да ви стегне времето за ангажиментите, които сте поели. Не показвайте съмнения и собственически изблици към партньора си. Дори и да искате да го вразумите, не падайте под нивото си. Ще прозрете перспективата на нова идея, върху която си заслужава да поработите.

Рак

Кипите от енергия и това се личи по добре свършената до тук работа. Количеството е пропорционално на качеството, нещо, с което малко хора могат да се похвалят. Ако запазите темпото си, скоро ще надминете очакванията си, както по отношение на финансите, така и в развитието на личен въпрос.

Лъв

Днес няма да ви липсва инициативност и ще сте главната движеща сила сред хората, които ви заобикалят. Изобилствате от идеи за добро прекарване на времето, голяма част от които ще са и трудно изпълними. Опитайте се да помогнете на ваш близък.

Дева

Днес сте великодушни и с разбиране ще се отнесете към всички и дори към онези, които не ви се нравят. Деликатно ще им внушите намеренията си и становището ви ще се приеме. Покажете толерантност и в отношенията ви с любимите ви хора. Умората ви не бива да се превръща в причина за недоразумения и враждебност.

Везни            

Повече от всякога желаете промяна на нещо в живота си и сега това ще се случи. Повярвайте в себе си и не се колебайте дълго. Едно навременно решение би ви помогнало много. Нуждата ви от разнообразие ще ви срещне с интересни хора. Един приятел може да ви бъде полезен в това отношение.

Скорпион

Изпълнени сте с добри намерения и от вас зависи те да се случат. Търсещите разнообразие ще имат срещи и ще се радват на приятелска компания. Започнатата подготовка по важна задача върви към края си. Предстои ви същинската работа и това ще ви ангажира цялото внимание.

Стрелец

Отзивчиви и тактични, ще постигнете целите си днес. По отношение на съмненията, които имате, предвидливо ще направите своите проверки, преди да вземете решения и да търсите отговорности от другите. Дълго градена връзка или сделка, по която работите ще ви донесе очакваните емоции и придобивки.

Козирог

Подготвени сте за процесите на работното място, но непредвидени развития могат да объркат плановете ви. Каквито и да са те не бива да пренебрегвате професионалните си задължения. Внимавайте да не създадете погрешно впечатление за себе си и да загубите нещо ценно. Не задълбавайте в дребнавости, гледайте по-мащабно и ще преодолеете затрудненията.

Водолей

Романтични влечения ще ви потопят в приятната компания на личност, към която се стремите отдавна. Деловите представители измежду вас ще посветят от времето си на срещи и договорености, свързани с предстоящи сделки. Финансите ви ще са пропорционални на енергията, която влагате в работата си, но не при всички.

Риби

Усърдието в работата и във всичко, с което се занимавате днес ще има видими резултати. За да сте в синхрон с енергиите на деня, станете по-търпеливи, потиснете егото си и избягвайте ненужните спорове. Дайте път на творческите си виждания и следвайте сърцето си. Предстоят желани развития в интимната сфера.