close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 30 септември 2021 г.

horoskop 30

Овен 

Очаква ви успешен делови ден. Интуицията ви до голяма степен ви помага при професионалните ви ангажименти. Коректното ви отношение към вашите делови партньори ще бъде възнаградено под формата на голяма услуга.

Телец

Залавяте се с различни задачи и повечето от тях ще завършите успешно. В службата са възможни забележки по ваш адрес, но ако си премълчите ще бъде по-добре. Вечерта ви ще мине спокойно, отдадени на семеен уют. Вълнувате се от въпросите касаещи ваши близки и сте склонни да им помагате по всякакъв начин.

Близнаци

Информация, която очаквате ще ви направи по-раздразнителни, събуждайки у вас съмнения и нездрави мисли. Не избързвайте с решенията си, проверката е начина да разберете истината. От друга страна е добре да помислите върху приоритетите си, пренареждането им ще даде старт на нещо градивно и полезно за бъдещето ви.

Рак

Ще спечелите уважението на околните, ако ги насърчите да работят за собствения си просперитет, така, както го правите за себе си. Обединените ви усилия ще ускорят благоприятно развитието на събитията в посоката, която всички желаете. За други решаване на имотен въпрос.

Лъв   

Откривате нов стимул за себе си. Днес сте особено енергични и имате шанса да свършите доста неща, които отдавна ви тежат. Някои от вас ще срещнат привлекателна личност и може да се впуснат в нова връзка. Може би възлагате прекалено големи надежди на предстоящо събитие. Не бъдете прекалено самокритични.

Дева

Работата ви днес ще се увеличи, но ще се справите, само не се преуморявайте. Изразходвате много енергия и често за незначителни неща. Пестете силите си, може да се отрази на здравето ви. Делова среща ще ви накара да потърсите и друг път за професионална реализация. Ще се поздравите с успех.

Везни

Сполука очаква онези от вас, които се занимават със собствен бизнес. С присъщия си усет улавяте развитието на събитията и това много ви помага при конкретните ви действия. Отделете време и за вашия любим човек. Правете нещата така, щото да са доволни всички около вас, а не само един. Периодът носи повече емоционален заряд.

Скорпион

Гъвкавото ви поведение ще ви помогне да наложите идеите си. Ще следвате целите си с цената на всичко, решени сте да постигнете максималното. Помислете какво кому дължите и го направете, за да отворите пътя си към успеха. Необвързаните ще изживеят нови вълнения, които ще ускорят решението им за трайна връзка.

Стрелец

Едва ли дълго днес ще се задържате на едно място. Занимават ви задачи свързани с предстоящо пътуване. Опитайте се да избегнете конфликтна ситуация свързана с интимния ви партньор. Светско събиране ще ви обогати с интересуваща ви полезна информация. Може дори в скоро време да разширите дейността си.

Козирог

Съумейте да се предпазите от нездравословни изкушения. Това ще промени мнението за вас към по-добро на онези, които не ви познават достатъчно добре. Също така ще се отрази положително на взаимоотношенията ви. Ще получите предложения, които сте очаквали, и ще реагирате адекватно на тях.

Водолей

Дарявайте околните с очарованието на усмивката си. Така с каквото и да се заемете, то несъмнено ще ви се отдава. В професионален план работите върху проект, който в скоро време ще ви донесе дивиденти. Съобразявайте се с мнението на близките си и ще спечелите доверието им.

Риби

Ще се занимавате с делови и уреждане на лични въпроси. Ако се почувствате пренебрегнати или подразнени от нечие поведение, се запитайте дали сте достатъчно обективни и справедливи към него. Една част от намеренията ви ще се осъществят още днес, за другите трябва да продължите да работите, разчитайки най-вече на себе си.