close
България

4 катастрофи само за ден в Бургаско

policiq

На 18.06.т.г. около 06.30 ч. в на пътя с. Руен – с. Билка, поради загуба на контрол над автомобила, самостоятелно катастрофира, блъскайки се крайпътната мантинела лек автомобил «Хонда Сивик», с турска регистрация, управляван от 56- годишния М.Х. от с. Босна, общ. Ситово, обл. Силистра. От ПТП пострадали неговите спътници – Ш.М., 49- годишна от с. Партизани, общ. Дългопол / настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с травма в коремната област, без опасност за живота/, И.Т., 17- годишен от с. Партизани, общ. Дългопол / получил травма на левия глезен, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота/ и К.Х., 78 годишна от с. Босна, общ. Ситово / майка на водача, настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас в критично състояние, с опасност за живота/.

На 18.06.т.г. около 10.35 ч. в района до спортна зала «Бойчо Брънзов» в ж.к. «Зорница», л.а. «Пежо 206», с бургаска регистрация, управляван от 44- годишната К.М. от Бургас при движение на заден ход блъска пешеходката С.Г., 65- годишна от Бургас, която получила контузия на десния лакет, без опасност за живота.

На 18.06.т.г. около 12.30 на пътя Бургас – Малко Търново, в района на местността «Айдар дере», поради движение с несъобразена с релефа на пътя в условията на десен завой скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в предпазната мантинела, мотоциклет «Ямаха Фазер», с хасковска регистрация, управляван от 55- годишния Н.Г. от Димитровград, с когото се придвижвала и съпругата му – С.Г., 53- годишна от Димитровград. От ПТП пострадали и двамата, като Н.Г. получил контузия на корема и гръдния кош / настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота/, а С.Г. – контузия на главата, гърдите и корема / настанена в УМБАЛ – Бургас, без опасност за живота/.

На 18.06.т.г. около 18.18 ч. на пътя Бургас – Поморие, поради движение с несъобразена с интензивността на трафика скоростта водачът на л.а. «Фолксваген Венто», с бургаска регистрация – П.П., 20- годишен от Бургас губи контрол над автомобила и същия от лявата пътна лента се насочва в дясната пътна лента, където допуска ПТП с л.а. «Хонда Сивик», с бургаска регистрация, управляван от 20- годишната П.К. от Бургас. От ПТП пострадала водачката на л.а. «Хонда», която е прегледана в УМБАЛ – Бургас и освободена за домашно лечение с два счупени предни горни зъби, без опасност за живота.