close
LifeStyle

5-те зодии с нова връзка този месец

rozi-lubov

Ноември е месец, който ще ви донесе много романтични емоции и страсти, които ще ви направят истински щастливи, отбелязва actualno.com. Ето кои са 5-те зодии, които могат да се радват на нова връзка през ноември.

 

Овен

Има много какво да дадете от себе си. Събрали сте много енергия и любов, която  искате да споделите с любим човек. Ако сте във връзка, нещо ще се промени, но толкова бързо ще намерите нов човек, че няма да имате време да тъжите. Всяка любов трае точно толкова, колкото й е писано. А новата идва точно тогава, когато най-малко очакваш. Ще разбереш какво е да срещнеш сериозен и отговорен човек, който е готов да направи всичко за теб. Всичко ще бъде като приказка и трябва да знаете, че заслужавате всичко, което ви си случва. А то ще е прекрасно. Бъдете себе си, това е ключът да задържите вниманието на човека отсреща.

 

Близнаци

Самотата не ви понася. Вие сте романтична душа и имате нужда от емоция, романтика и човек, на когото да давате цялата си любов и привързаност. Имате нужда от нова връзка, за да допълните живота си пълноценно. Всичко останало върви добре, но липсата на любов си казва своето. Раздразнителни сте, малко хапливи и остри в отношението си с другите. Съвсем скоро това ще се промени. Не се чудете къде ли ще срещнете този нов човек – отпуските свършиха, пътуванията минаха и отново е време за работа. Именно на работното място ще се появи нов човек, който още от първия ден ще събуди любопитството ви. Не се напрягайте, ако в началото новия човек не прояви интерес към вас в началото. Това ще се случи постепенно, а от вас зависи колко дълго ще продължи. Ще се чувствате като тинейджъри отново с всички пърхащи пеперуди в стомаха ви. Добре ще ви дойде една нова свежа връзка и влюбване през септември.

 

Рак

Страхувате се да не останете сами накрая, да не сте наранените отново. Ще подходите предпазливо, но това не е правилния ход. Отворете сърцето си за нови изживявания, защото това е единственият начин да приветствате новата любов. Страховете оставете в миналото. Този път ще е различно. Ще се появи човек, който ще ви замае с мило отношение и внимание, на което не сте свикнали. Ще се запознаете на събитие, свързано с много добър ваш приятел. Ще се заговорите и ще разберете, че сте срещнали сродна душа. Очаква ви много романтичен и различен месец ноември… Насладете му се!

 

Дева

Разочарованията във взаимоотношенията ви с другите ви идват в повече. Тежко е да останеш неразбран, да си добър и внимателен, а отсреща да не ти отвръщат със същото и да не оценяват качествата ти. Краят на всяка връзка е труден, но всичко се поправя с нова свежа любов и човек, който ще ви върне вярата във връзките. Ще се запознаете с много интересна личност, която буквално ще обсеби мислите ви. Леко загадъчна, истински чаровна и неустоима ще се окаже тя за вас. Къде ще срещнете този човек ли? Никога не може да знаете… за това не изпускайте интересни покани за събития и пътувания. Именно на различно място ще се окажете рамо до рамо с човека, който ще се влюби във вас така, както вие в него. И ще разберете какво ви е липсвало във всички други досега.

 

Риби
Изгубили сте вяра, че ще срещнете подходящ човек, който ще отговаря на всичките ви изисквания. Изгубили сте вяра и в любовта. В живота винаги става така, че точно когато спреш да вярваш, сякаш напук, любовта се появява и преобръща живота ви. Идва неочаквано, за да ти докаже, че грешиш и че тя наистина съществува. В началото няма да ви се вярва колко прекрасен човек сте срещнали. Не се плашете от това, а се радвайте на късмета си. Все някога в живота трябва да дойде и вашето време за една пълноценна и стойностна връзка, която да даде нов смисъл на живота ви. Интересното в случая е, че вие ще сте тези, които ще имат нужда от убеждаване и няма да дадете сърцето си лесно. Въпреки това човекът до вас няма да се откаже и ще ви докаже, че наистина има сериозни намерения към вас.