close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 02 март 2023 г.

horoskop-2

Овен

Ако наваксате поизостаналата си работа ще се успокоите и ще получите увереност за бъдещето си. Интимните връзки ще се задълбочават. Интересът към вас е по-силен от всякога и не бива да го проигравате хазартно. Любовни прозрения ще ви накарат да потърсите някого, с когото живота ви е разделил не отдавна.

Телец

Денят ще даде импулс на творческото начало у вас. В никакъв случай не взимайте присърце претенциите на роднините. Възможно е да се разминете с очакванията на любимия човек. Изглежда късметът ще ви се усмихне, за това може да си пуснете и тото. Проблемите в отношенията с другите постепенно се изглаждат.

Близнаци

Днес имате енергия за двама и се заемате с прекалено много неща едновременно. Постарайте се да работите концентрирано, като преди това определите приоритетите си за деня. Посветете част от доброто си настроение на любимия човек.

Рак

Ще пристъпите към реализиране на идеите, което подготвяте в последните дни. Организацията ви трябва да е на ниво, не се занимавайте със странични неща. Но не пренебрегвайте контактите си, някои от тях ще ви донесат добри перспективи за бъдещето. Проява на внимание и жест към любимия човек ще направят и двама ви щастливи.

Лъв 

Ежедневието ви е напрегнато. Деловите ви занимания ще изискват много всеотдайност от вас и това ще ви натовари допълнително. Вашият работохолизъм е пословичен, но ще се наложи да намалите темпото. Взаимно удоволствие ще изпитате, ако намерите време за вашите любими хора. Опитайте се да не мислите за вашите професионални задължения.

Дева

Благодарение на добрите си позиции в професионалните, обществени и бизнес среди ще преодолеете по-леко възникващите затруднения и ще пристъпите към финализиране на проекта си. Здравето ви изисква достатъчно сън, витамини и повече спокойствие. Въздържайте се от спорове, дори да считате, че те могат да са полезни.

Везни

В забързано темпо ще премине денят ви. За да се чувствате в добра форма и в отлично настроение се въздържайте от конфликти и избягвайте риска под каквато и да е форма. Вечерта споделете с партньора си и се насладете на удоволствията, които ви се предлагат.

Скорпион

Проявете разбиране към трудностите на близките си и не търсете причини за конфронтация с тях. От вещите ви съвети ще се възползват онези, които ценят опита и информираността ви, но не ги натрапвайте на всички. Изберете подходящ начин за почивка през следващите дни си осигурете повече време за развлечения.

Стрелец

Ще отделите от времето си, за да наваксате поизостаналите си задачи. Имате желания, реализацията за които изисква повече яснота и подготовка. Но вземете ли веднъж решение за действие, то значи, че наполовина сте свършили работата си. В семейството ще имате повод за празнуване.

Козирог

В отношенията си ще изхождате най-вече от себе си, особено, когато обещавате или се стараете да сте в услуга на някого. По свой начин ще се възползвате и няма да пренебрегнете интересите си. Правете го елегантно, за да не настроите някого срещу себе си. Дамите ще се радват на нова придобивка, която ще повиши настроението им.

Водолей

Този ден се очертава като доста напрегнат, тъй като ще ви се налага да обърнете внимание на много въпроси, които ще ви занимават и в бъдеще. Въпреки това обаче се опитвате да запазите спокойствие в отношенията си с околните и особено в ситуации, които действат изнервящо на околните. Не позволявате работата да влияе на отношенията ви с любимия човек.

Риби

Опитайте се днес да бъдете максимално концентрирани в работата си, тъй като ви предстоят важни ангажименти, с които ще трябва да се справите добре. Не пропускайте възможността да отбележите напредъка, върху който работите от дълго време насам. Нещо неочаквано ще ви зарадва с благоприятните обстоятелства, които ви се предлагат, не ги пропускайте.