close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 03 април 2017 г.

horoskop-3

Овен 

Както винаги ще бъдете изрядни във всичко, с което се захващате днес, за това и ще останете доволни от себе си. Предстоят ви интересни разговори и предвид добрите позиции, които имате, можете да разчитате на успех. Любовта ви зарежда с импулс за търсене на нови перспективи в развитието ви.

Телец 

В началото на новата работна седмица ще притежавате способности, благодарение на които може мнозина от вас да получат изгодни предложения за работа. Можете да го постигнете, само ако съумеете да концентрирате енергията си в конкретна посока.

Близнаци 

С ясно съзнание се стремите да промените начина си на живот, но едновременно с това се плашите от неизвестността. Ще срещнете човек, който ще ви помогне да пристъпите по-смело към намеренията си. Станете по-адаптивни и склонни да приемете новите неща. Присъствието ви е силно желано за някой, копнеещ за вас.

Рак

Днес не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Лъв

Осланяйте се на вътрешното си усещане за справедливост, а не само на ефекта, който бихте имали от развитието на нещата. Помислете за отношението си към околните, дали това е най-доброто, на което сте способни. В бъдеще това може да се окаже много важно. Не опитвайте да налагате мнението си, пренебрегвайки чуждото.

Дева 

Денят е подходящ за големи придобивки, покупки и изобщо всякакви дейности, свързани с придобиване. Ще се окажете в особено изгодно положение от случайно стечение на обстоятелствата. Обърнете повече внимание на човек, когото пренебрегвате напоследък, тъй като в противен случай рискувате да влошите отношенията си.

Везни 

Проявете въображение и организаторски способности, за да се справите с бъркотиите днес. Заредете се с търпение и така нищо няма да е в състояние да ви притесни. Днес е просто един различен и интересен ден, който при повече късмет ще завършите в компанията на желания човек. Очакват ви приятни емоции.

Скорпион 

Успявате да разрешите сериозен проблем в личен план. Отстъпките, които правите са неизбежни за да постигнете желаното равновесие. Инвестирайте повече средства в реклама и бъдете уверени, че съвсем скоро ще си ги възвърнете многократно. Шансът да привлечете като клиент солидна фирма е значителен. Незначителни здравословни неразположения може да ви притесняват привечер.

Стрелец 

През новата работна седмица ще съчетаете действията си с партньор и работата ще ви носи удовлетворение. В даден момент ще се наложи да направите труден избор, но той ще бъде улеснен от съвета на колега. Ще спечелите допълнителни доходи от едно предложение, и то може да се превърне в основен бизнес за вас.

Козирог

Често пренебрегвате нуждите си, но идва момент, когато и на това трябва да сложите край. Поставяйте си цели, подсилващи духовното ви и физическо здраве. Любими занимания ще ви донесат повече настроение, отколкото работата, която никога не свършва. Удоволствията ще ви освободят от напрежението и с нови сили ще се реализирате.

Водолей 

Днес можете да се надявате на добри шансове в професионалната сфера. Стремете се да сте достатъчно гъвкави, за да се приспособявате умело към всякакъв тип ситуации в професионално отношение.

Риби

Ако усетите напрежение и се почувствате с понижено самочувствие го отдайте на промените, които стават около и с вас. Овладейте емоциите си и не позволявайте на случващото се да промени отношението ви към другите. Доверете се на здравия си разум и в никакъв случай не бъдете импулсивни.