close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 06 януари 2017 г.

horoskop-6

Овен

Бъдете убедени в себе си и си вярвайте! Днес ще има и такива в обкръжението ви, със стремящи претенции да ви извадят от равновесие?! Това, обаче няма да ви притесни особено – ще си следвате плановете, изразени в идеи за скорошен заслужен релакс и срещи с приятели. Естествените емоции дават посока на любовта.

Телец

За работещите, всичко е в позитивна насока! Останалите, да се погрижат за посещението на любими места, мислейки  повече към съхранението на поуките от изминалите дни! Планирайте времето си така, че да разполагате с повече красиви мигове и да ги споделите с обичаните хора. Контактите ви чрез обаждания си имат своя значим смисъл, които могат да подхранят надеждите към материално благополучие. 

Близнаци

Овладейте служебните си ангажименти и се защитете! Постарайте се да предвидите някои от ситуациите, за да не се окажете изненадани от нежелана компания?! Добрата стратегия и подход ще ви избавят от сложни обстоятелства, резултирани от грешки на заобикалящите. Денят е творчески разгърнат и затова не пропускайте възможността към предпочитаното ви хоби! За някои, любовта е противоречива откъм очаквания, но оформя посоката на мислите!

Рак

Мислете единствено в позитивна насока – на когото му трябвате, ще ви намери! Дневно предизвикателство е да се отнесете с разбиране и отговорност спрямо хората, които смятате, че са изменили на общите ви принципи, но не правете компромиси?! Поговорете с тях и сами ще установите колко далеч сте поставили истината, и всъщност не сте забравени, нито предадени. Добрите ви съображения ще помогнат и в любовта – приближете се до нея!

Лъв

Не обръщайте внимание на хора с недоказани претенции! Благоприятни моменти за обмисляне на предстоящите промени, свързани с комбинацията на работа и любовен живот! Пестете критиките си към околните, дори и към себе си. Случващата се посока на ситуациите, идва да покаже колко изгодни условия може да ви поднесе живота и от вас зависи да овладеете емоциите си, без излишна претенция. През вечерта, релаксирате пълноценно – с подходяща компания! 

Дева

Служебни известия може малко да ви осуетят и да се окажете неподготвени?! Заемете се с разрешаването на някои въпроси от битов характер и не забравяйте да известите близките си за личните намерения и предстоящи ангажименти! Определеното споделяне за здраве и умора е свързано с повече драматизъм, и съвета е да останете в напълно естествено положение. Половинката ви се нуждае от трайно уверение в обичта ви! 

Везни

Опитайте се да бъдете толерантни и съобразителни с околните. Слънчевият ви заряд ще помогне целенасочено да осъзнайте всички онези пропуснати мигове, за които сте изпитвали липса на смелост и стремителност! Покрай размислите си за работата – преоткрийте какви са истинските ви намерения към хора с тясно сътрудничество?! Променете нагласата и се доверете на възможността да се насладите на малките неща, водещи ви до големите и стойностните!

Скорпион

Мобилизирайте силите си в доказване на позициите си в службата?! Днес се опитайте да се освободите от задачи, които са ви в тежест и не ви носят никакви зареждащи се позитиви! Някои ще ги посетят роднини и ще поискат да преговарят по имотни въпроси, а други ще се занимаят с тривиални домашни планове: и за двете страни е важно да знаят, че споровете са излишни и си останете добронамерени. Отдайте се на емоционалната вечер и любов, но бъдете и по – тайнствени! 

Стрелец

Имате шансове да се пренасочите в работата и оттам да определите водещите позитиви?! Използвайте всяка възможност да си подарите качествена отмора и да подредите мислите си! Предоставете нов смисъл на заниманията си или потърсете добрите си контакти за съвети и обсъждане на настоящето. Ще ви признаят стара заслуга и това издига на пиедестал доверието! Не се колебайте, ако сте решили приятно да изненадате партньора си – просто го направете!

Козирог

Постарайте се да мислите повече върху  предложенията и да докажете изискан стил! Дневните обещания от заобикалящи ви хора, са малко странно явление и затова помислете какъв е интереса им за предоставените солидни планове?! Предпазливо споделените ваши намерения, ще ви предпазят от проблемни обсъждания – преценявайте думите си и дайте израз на доброто си духовно разположение. Пътувайте, ако се налага или се разходете на воля – необходимо е за кондицията ви!

Водолей

Следвайте интуицията си и проверявайте източниците на информация?! Не насилвайте някои свои инициативи към непременно осъществяване, по – скоро превърнете плановете си в градивни срещи с близки и приятели, на които ще съберете доста ползотворна информация. Помъчете се да разберете преките пътища за бизнес сътрудничество – днес имате късмет в контактите и много приоритетни позиции. Фокусирайте внимание и към половинката си, дарете й грижи – обсъдете общите пътища!

Риби

Не прибързвайте с желанията си за помощ в работата и понамалете алтруизма си! Опитайте се да потърсите стари приятелства и ако можете балансирайте отношенията?! Настроени сте твърде сантиментално и колкото пренебрегвате миналото, толкова по – силно ви унасят ярките спомени на щастие. Не се упреквайте за грешки, а обърнете внимание на общата ви здравна кондиция! Може би ще “ изневерите “ на установените правила за живот – покрай вечерната компания се чертаят флиртове, но не са обещаващи!