close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 11 януари 2019 г.

horoskop-11

Овен

Делата, на които сте отдадени днес се развиват добре. Ползотворно сътрудничество с хората, с които работите. Това ще ви даде възможност за реализация на общ проект. Контролирайте отношенията си с вашите близки. Те се нуждаят от повече внимание и грижи. За да успеете в предстоящи интервюта и изпити положете повече усилия.

Телец

Днес най-сетне ще имате възможност да промените всичко, което не харесвате. Отървете се от лоши навици, освободете си време и пространство за нови дейности, пътувайте. Нови познати ще ви открият нови възможности.

Близнаци

Ще усвоявате и прилагате на дело новости, свързани с професионалната ви реализация. За други денят е свързан с утвърждаване на позиции, а за трети – участие в нетипична за тях ситуация. Във всички случаи се възползвайте от възможностите си, чрез тях ще постигнете бърз напредък в делата си, колкото и да не го осъзнавате сега.

Рак

Очаква приятен и полезен за бизнеса ви ден. Нещата ви се подреждат. Моментът не е подходящ за съвместни действия с делови партньори. Някои от вас ги очаква среща, за която само са си мечтали. Възползвайте се от шансовете, които ви се дават и направете мига запомнящ се.

Лъв

Служебни и лични ангажименти ще ви държат в кондиция и с готовност за действия. Хора и проблеми, свързани с професионалните ви и бизнес-дела ще принудят някои от вас да отстъпят от позициите си, в разрез с разбиранията и интересите си. Това може да се отрази понижаващо на настроението и самочувствието, както и на взаимоотношенията с интимния ви партньор.

Дева

Имате големи очаквания относно изхода от ваш отдавнашен проект. Имате поводи за радост днес, тъй като ще получите добри новини, които ще ви обнадеждят. Ще останете доволни от себе си и по отношение на съвместната си работа с близък човек. Постигате хармоничност в решенията и се радвате на добри резултати. Не пропускайте да поздравите свой близък за негов успех.

Везни

Авторитетът ви ще нараства и мнозина ще се обръщат към вас за съвет. Това налага да бъдете тактични, съобразителни и деликатни. Пазете се от изкушението да манипулирате, защото ще усетите много скоро как всичко се обръща срещу вас. Очаква ви финансово стабилизация и осигуряване на повече комфорт за семейството.

Скорпион

Заемете се с разрешаването на въпроси от личната сфера. Денят е особено подходящ за това и със сигурност ще имате успех. Професионалните ви ангажименти няма да ви създават проблеми и спокойно можете да ги оставите за момента. Настъпва уравновесен период за вас, в който ще можете да утвърдите постигнатото.

Стрелец

Добрите сили властват над вас. Излъчвате ведрина, силно чувство за хумор и любов. Приемани сте радушно и това ви позволява да изразявате открито отношението си към заобикалящата ви действителност. И така трябва. В личен план имате поводи за радост, предстои ви приятна изненада от любим човек.

Козирог

Рискувате днес да изпаднете в нереалистични мечти. Настроението ви обаче ще е на ниво и най-добре ще направите, ако инвестирайте време и емоции в позитивните около вас хора. Организирайте си пътуване с любимия човек.

Водолей

Времето ви ще е ангажирано с приключването на срочна задача, но ще издържите. Не пренебрегвайте ничии съветите, търсете подкрепата и насърчавайте желанието им да ви помогнат. Благоприятно решаване на имотен въпрос, за някои свързан с чужбина. Подарете си нещо специално, случаят ще го заслужава.

Риби

Можете ще осъществите свое желание, ако посветите когото трябва в плановете си. Помощта му ще ви е от полза, бъдете аргументирани и убедителни. Към малко познати хора не проявявайте излишен интерес, ще си изгубите времето, а може и да си навредите.