close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 14 януари 2019 г.

horoskop 14

Овен

Денят ще е богат на емоции, както в личен, така и в професионален план. Заемате се с твърде много дела наведнъж и няма да успеете да се справите с всичко. Бъдете по-търпеливи, това ще бъде вашият ключ към успеха. Очаквате скорошно пътуване, от което ще зависи много.

Телец

Настроението ви е страхотно и това определено ви прави приятни събеседници. В даден момент ще се почувствате уморени от това да сте в центъра на вниманието. Допринасяте за добрата атмосфера на работното си място освен с хумор и с реални резултати. Наблегнете на бъдещите си проекти.

Близнаци

Финансови притеснения или други ваши тревоги ще влияят на  настроението и активността ви днес. Добрите новини скоро ще ви подтикнат към размисъл и конкретни действия, в посока по-доброто ви бъдеще. Ще ви помогнат хора, в чиято лоялност никога не сте се съмнявали.

Рак

Изяснете си спорните въпроси с хората, с които споделяте всичко и продължете на чисто. В откровен разговор ще ви бъде по-лесно да изложите притесненията си и да потърсите съвет. Ще се почувствате по-добре и с нови сили ще продължите по пътя си. Работата по нов проект не е по силите само на едни човек, подберете си подходящите хора, с които да започнете.

Лъв

Уверени сте и другите около вас ще черпят от енергията ви. Старайте се да бъдете полезни с каквото можете и няма да съжалявате. Очаквайте сериозни финансови приходи, свързани с ваш по-отдавнашен проект. Действайте обмислено и не отлагайте ангажиментите си. Сега е момента да напреднете.

Дева

За много от вас денят се свързва с промени, които ще повишават отговорностите им, за сметка на личното време. Ще ги приемете доброволно, разбирайки, че професионалното ви бъдеще, а и не само то зависят от тях. Мотивирани сте и ще се справите. Ще поставите начало и на нова връзка, дано ви направи щастливи.

Везни

Много неща може да направите за себе си, ако се вгледате и насочете енергията си на правилното място. Не се притеснявайте за някого, който използва познанството си с вас за користни цели. Това е негов проблем, щом сте чисти пред съвестта си. Заиграване с деликатни теми не е препоръчително за никого.

Скорпион

Въздържайте се да поставяте всеки изпречил се на пътя ви на мястото му. Имайте уважение към близките си и хората около вас. Говорете за нещата, които ви притесняват, но усмирете нездравословно обземащата ви агресия. Хубава новина ще повиши настроението ви. Заловете се с нещата, които не търпят отлагане.

Стрелец

Бъдете по-търпеливи с подчинените си и се вслушвайте в предложенията им. Вероятно точно днес ще се натъкнете на находчиво решение на проблем, който отдавна стои пред фирмата ви. Ако проявите достатъчно съобразителност, можете да постигнете много със съдействието на партньорите си.

Козирог

Ще работите за утвърждаване на позициите си, особено онези от вас, които са на ново работно място. Добро развитие на делата ви и по отношение на юридически, административни и бизнес-въпроси. Не, че всичко ще бъде гладко, но предвид последните развития деня ви може да се нарече по-добър.

Водолей

Постарайте се да си изясните максимално задачите, по които предстои да работите. Така ще си подредите програмата и ще ви остане време за развлечения. Най-сетне ще получите отговор, който чакате от дълго време и той няма да ви разочарова. Бъдете отговорни за здравето си, вие сами, а не друг трябва да се грижите за него.

Риби

Работата ви днес ще бъде напрегната, затова търпението ви ще трябва да бъде на ниво. Не допускайте случайността да пречи на плановете ви, имате добри възможности, от които трябва да се възползвате. Ще останете доволни от дребен успех, който обаче ви дава самочувствие в определена насока. В личен план сте щастливи от споделените чувства на сърдечния партньор.