close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 16 април 2017 г.

horoskop 16

Овен 

Гостувания и срещи с хора, с които ви свързват общи интереси и занимания. Други ще търсят повече разнообразие сред природата или чрез хобито си. Вземете мерки срещу настинка и хронични заболявания, за да не се усложнят. Ако нещо ви измъчва, говорете открито за това и ще ви стане по-ведро.

Телец 

Днес не пилейте енергията си за дейности, които по никакъв начин няма да ви облагодетелстват в материален план. Не прибързвайте при взимане на решения. Вслушвайте се в съветите, дадени ви от близки.

Близнаци 

Не бъдете твърде импулсивни в действията и решенията си, ако не искате живота ви да се превърне в пълен хаос. Възможно е от позицията на печеливши да се превърнете в губещи, така че бъдете разумни в думи и постъпки.

Рак

Плановете, които имате за този ден, ще се объркат от проблеми със ваши близки. Не бъдете егоисти и помогнете с каквото можете. За някои от представителите на тази зодия – любовни трепети, за други – дълготрайно обвързване.

Лъв

Неотложни задачи могат да ви направят припрени, но ако не се овладеете няма да сте полезни на себе си, а другите ще отегчите. Вслушвайте се в нечии съвети, ще си спестите излишни лутания. Спокойствието ви привлича неудържимо и скоро ще може да си го позволите за по-дълго.

Дева

Повечето от вас днес са отдадени на чувствата си. Разисквате сърдечни въпроси с любимия човек и не се притеснявайте да споделяте искрено онова, което мислите. Предстоят ви много приятни моменти, които дълго ще помните. Прекарвате вечерта сред приятна компания, където естествено сте център на вниманието, особено на другия пол.

Везни 

Денят ще бъде успешен за вас, ако успеете да свършите всичко запланувано и се отдадете на заслужен отдих. Посветете вечерта на любимите си хора. Имате добри идеи, затова предприемете стъпки за реализацията им.

Скорпион

Не взимайте заем днес и се постарайте да бъдете по-дружелюбни с близките си. Любимия човек ще ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. Силата ви е във вашата интуиция и проницателност. Използвайте ги по-целенасочено.

Стрелец 

Ще имате вдъхновение да се занимавате с осъществяването на творчески идеи. Максимално бързо ще се справите с многото ангажименти и ще се радвате на приятна вечер, в компанията на семейството си. Зарадвайте любим човек с приятна изненада.

Козирог

Не всичко ще върви по план през този ден, но ще се справите със всички ангажименти и ще се почувствате удовлетворени. След това се отдайте на така бленуваната от вас почивка. Обърнете внимание на интимната си половинка.

Водолей 

След напрегнатата седмица удовлетворение ще ви носят добре свършената работа и спокойствието на дома. Доверявайки се на интуицията и на собствените си сили, ще направите възможно осъществяването на идеите, които напират у вас. Само една крачка е нужна, направете я.

Риби

Бъдете внимателни с финансовите въпроси. Ако пазарувате, пазете си чантата, портфейла, кредитните карти. Не се натоварвайте с чужди проблеми. Прекарайте вечерта в компанията на най-близките. Не прекалявайте с алкохола.