close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 18 септември 2018 г.

horoskop 18

Овен

С работата си днес ще спечелите на своя страна нечие внимание или добра оферта, която ще ви осигури дългосрочен, добре платен ангажимент. Ако включите и помощници, ще имате по-бързи резултати. Погрижете се за почивката си, здравето ви се нуждае от грижи и повече движение.

Телец

Много от вас днес ще са разсеяни и едва ли ще гледат сериозно на работата си. Приели, сте че нещата стоят така, както вие ги виждате и че нищо не може да се промени. Още от днес обаче ще започнете да забелязвате раздвижване и колкото по-рано го осъзнаете, толкова по-добре ще е това за вас. Мобилизирайте силите си и се заловете сериозно за работа.

Близнаци

Днес лоялното ви отношение спрямо колеги и вишестоящи ще ви даде шанса да се радвате на подкрепата им и в бъдеще. С лекота присъща само за вас ще успявате да премахвате многобройните си задължения и проблеми от пътя си и да продължавате в правилната за вас посока на развитие.

Рак

Бъдете стриктни и съвестно изпълнявайте служебните си ангажименти, по този начин ще увеличите шансовете си в професионалната сфера. Не се опитвайте на угодите на прищевките на ваши близки. Обърнете внимание на здравето си.

Лъв

Бъдете снизходителни към ограничените, но не си губете времето за тях. Предстоят ви по-важни дела, в които да покажете организаторските си умения и професионализъм. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви.

Дева

Една добра новина ще ви създаде великолепно настроение за целия ден. Показвате доброжелателност към всички хора около вас. Притежавате ценното качество да предразполагате околните, което в определени случаи може да се окаже особено важно. Може да разчитате на успешни бизнес контакти днес – там е силата ви.

Везни

Цялото ви внимание днес ще е посветено на работните ви задължения. Очакват ви забързан ритъм, но ползотворни резултати. Имате добрата възможност да поправите своя грешка от доскорошните си задачи, така че не се колебайте да го направите. Настроението ви значително ще се покачи след като узнаете добра новина, свързана с ваш много близък човек.

Скорпион

Бъдете гъвкави в преговорите и умерени в претенциите си. Не искайте всичко веднага. Съдбата ви дава шанс да постигнете победите си. Изявите в деловата сфера ще се отразят положително и на личния ви живот. С доброто си настроение ще направи и другите щастливи.

Стрелец

Имате голям избор как да прекарате този ден, но при всички случаи ще се чувствате добре и доволни от себе си. Поемате ролята на организатор на проява съвместно с приятели и тя прекрасно ви приляга. Ще трябва да внимавате да няма недоволни и да се опитате да угодите на всеки вкус. Денят е особено благоприятен за дълго планирани покупки.

Козирог

В бизнес-отношенията ви са възможни недоразумения. Бъдете внимателни, договореностите ви могат да се провалят. Съществува риск от измами. В този ред на неудачи ще се вълнувате от поведението на ваш близък. Резултатите ще са добри, ако се заемете с неща, които ви носят настроение.

Водолей

Избягвайте крайностите на работното си място. Постарайте се да се придържате към златната среда, защото благодарение на нея ще постигнете много повече, отколкото ако открито откажете да лавирате. Раздвижете социалния си живот.

Риби

През този ден правилната нагласа ще ви помогне както в службата, така и на водените от вас делови преговори. Осъществените от вас пътувания на този етап от време ще ви носят редица позитиви и най-вече ще срещнете нови приятели.