close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 19 май 2018 г.

horoskop 19

Овен

През този ден се отдайте на заслужен отдих. Постарайте се да отхвърлите набързо домакинските и битови задължения и след това се насладете на блажена почивка с приятели и близки. Не допускайте да ви въвличат в интриги и чужди проблеми.

Телец 

Трябва да положите повече усилия, за да постигнете онова, към което се стремите. Околните очакват от вас изпълнение на делата, а не само обещания. Възможно е тъкмо в решителния момент преумората да си каже думата, затова пестете енергията си. Усетете любовта, насладете и се и я изпратете на света.

Близнаци

Днес е време за приятелите, но не само за тях, а и за най-близките ви. Ако отдавна се стремите към даден човек и имате чувства към него, в момента е подходящо да му ги разкриете. Не бъдете прекалено доверчиви.

Рак

Тази събота отделете време само за себе си. За малко спрете да мислите за финансите и материалното, и се насладете на нещо, което ви доставя удоволствие и ви носи мир и хармония.

Лъв

Хубав ден, изпълнен с много положителни емоции. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения относно тази връзка.

Дева

Ще имате достатъчно енергия и възможности да се справите с предизвикателства, които възникнат днес пред вас. Очаквате повече от човек, който не е в състояние да ви го даде. Колкото по-рано осъзнаете този факт, толкова по-добре ще е за вас. Деловите представители ще получат оферта за перспективна задача.

Везни

Вътрешните ви усещания ви карат да се изключите от външния свят. С желание сте да се докоснете до всичко, което ви интересува. Сега това ви е позволено, и дано то ви направи щастливи. Пазете се от недоброжелатели, които могат да ви оплетат в интригите си. Работете и по предстоящите за седмицата въпроси.

Скорпион

Днес ще разполагате с отлични възможности, които ще поставят ново начало за вас в личен план. Напълно възможно е част от вас да обмислят вероятността от трайно обвързване, а други да се насочат към планирането на предстоящо пътуване или посещение при приятели.

Стрелец

Максималисти сте, но съществува вероятност да не успеете да свършите всичко, което сте планирали. Последователно отхвърляйте задачите си и не рискувайте в нищо. Дистанцирайте се от конкуренти, щом усетите неприязънта им. Пазете нервите си и не се преуморявайте.

Козирог

Подходящо време за усвояване на нови знания, самоподготовка и интелектуални изяви. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки. Не започвайте нищо ново.

Водолей

Днес ще приключите с въпрос, който ви създаваше напрежение през последните дни, ще възобновите стари връзки, а при някои е възможно да се повторят и ситуации от миналото, които очевидно не са били решени.

Риби

Днес се отдайте на емоциите и положителните чувства, които бликат от вашата душа. Посветете голяма част от времето си на любимите хора. Поглезете сетивата си с любима храна.