close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 22 декември 2018 г.

horoskop 22

Овен

Вниманието ви днес постоянно трябва да е будно. Предизвикателствата ви амбицират и от вас днес могат да се очакват впечатляващи постижения. Стремите се силно към някаква цел, но на моменти се разколебавате. Имате всички основания да бъдете уверени в успеха си. Действията ви са пределно точни и навременни.

Телец

Стараете се да се харесате на околните като прикривате чувствителността си с преднамерено поведение. Това може и да не ви свърши работа, но естественото ви държане със сигурност ще ви направи приятни. Просто не изневерявайте на себе си.

Близнаци     

Прекалено прибързани сте днес и това може да ви създаде неприятности. От вас се очаква да направите нещо за свой близък, затова не се колебайте и го свършете навреме. Близките ви ще искат да прекарат повече време в компанията ви, затова не ги разочаровайте. Не подценявайте желанието на своя сърдечен партньор, особено ако сте от силния пол.

Рак    

Ще ускорите работата си по започната задача, удовлетворявайки с това очакванията на определени хора към вас. Ако ви се налага да пътувате, вземете мерки преди това, зимните условия могат да ви изправят пред трудности. Впечатляващи изяви за хората на правната мисъл. Покупки за дома ще зарадват семейството.

Лъв

Авторитетът ви е всепризнат, но не прекалявайте. Промяната, към която се стремите добива по-ясни очертания. Съвсем скоро това ще стане факт. Разпределете разумно средствата си и не се увличайте в ненужни харчове. Интересна идея може да ви отведе на ново място и да ви срещне с интересни хора.

Дева

Ще се съобразите с очакванията на близките си и заедно ще приключите започнато начинание. В случай, че не го съзнавате, бъдете по-търпеливи и не пресирайте човека до вас да изпълнява начаса желанията ви. Рискувате да го отдалечите от себе си. Ще спечелите, ако тактично му подскажете онова, което искате за себе си.

Везни

Искрената похвала успява там, където критиката и подигравките не действат. Одобрявайте от сърце и бъдете щедри в похвалите и хората ще ценят думите ви и ще ги носят в сърцето си дълго, след като вие самите сте ги забравили. Новите правила ще се отразят директно върху сегашния ви замисъл. Очаква ви подкрепа, ако се придържате към познатото и удвоите силите си през деня.

Скорпион    

Обърнете внимание на задачите си в личен план. Възможно е деловата ви ангажираност да не го позволява и да се наложи първо да се заемете с нея. Вие ще прецените кое е по-важно за вас. Не се стряскайте от не дотам приятните новини, които е възможно да научите. Вдигнете поглед напред, живота е хубав.

Стрелец

Пазете се от провокации днес. Рискувате да започнете конфликт, който ще ви създава неприятности дълго време. Гледайте по-ведро на живота, дори и ситуацията в момента да не предразполага към това. Потърсете приятелите си и се обърнете към тях, в случай, че се нуждаете от свежи емоции.

Козирог

Широтата на възгледите ви ще ви направи популярни и ще ви донесе много ангажименти. Но и изминалите дни не бяха леки за вас, затова се отдайте на заслужена почивка. Разходка в планината или парка ще ви релаксира и зареди с енергия. Ако нямате възможност, просто послушайте подходяща музика.

Водолей

Забравете за служебните си дела и се включете по-активно в подготовката за празниците. Вълненията около тях ще ви ободрят и накарат да погледнете на живота от друг ъгъл. Споделете деня с любимите си хора и бъдете нежни, внимателни и с подарък за всеки у дома. Малък, но от сърце.

Риби

Не се отказвайте от възможностите, които ви се предлагат. На моменти ще съумявате да са справяте с всичко, и бъдете сигурни, че това няма да се окаже проблем за вас. Можете да разчитате на хората около себе си, които ще ви окажат неоценима подкрепа. Обърнете повече внимание на половинката си.