close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 24 февруари 2019 г.

horoskop 24

Овен

Благоприятен ден, зареден с положителни емоции. Предстои ви едно запознанство, което ще повдигне самочувствието ви. Света около вас е в краката ви.

Телец

Освободете се от тъжните си мисли. Обградени сте с хора, които ви вярват и очакват от вас конкретни дела. Ако сте безработни можете да си помогнете и сами. Притежавате много от качествата, които се търсят на пазара на труда, колкото и ограничен да е той. Изявете ги и не се страхувайте да бъдете себе си.

Близнаци

Очаква ви сравнително спокоен ден. Не изгаряте от амбиции за изява. Денят ви ще мине без сътресения и силни емоции. За да успеете в задачите, които движите, ще е нужно да вложите повече старание и хъс. В личен план сте въодушевени от приятна новина. На вас се пада организацията на приятно събитие.

Рак

Освободете се от съмненията, които са ви обзели и приемете подаръците, които ви е приготвила съдбата. Часовете прекарани с любим човек ще ви върнат доброто настроение, самочувствие и желание за живот. С нов порив ще насочите мисълта и сърцето си към преодоляване на поредната ваша цел.

Лъв

Намерете време за почивка и разтоварване от натрупаното напрежение през седмицата. Ако ви се налага може да се възползвате от съветите на близките. Прекалено резервирани сте към доброжелателите си. Възможни са стомашни неразположения. Вземете необходимите мерки навреме, за да си спестите по-сериозни проблеми.

Дева

Чувствате се добре, с каквото и да се занимавате. Стараете се да удовлетворите желанията на хората, които обичате и не пестите усилия, за да го постигнете. Добре ще е да обсъдите внимателно належащ проблем, преди да пристъпите към реални действия. Умеете да правите компромиси в личен план.

Везни

Заслужено ще поискате за себе си повече развлечения и отдих, загърбвайки умората и стреса от последните дни. Амбициите ще ви насочват и към други, не по-малко вълнуващи перспективи. Подготовката за изпити, професионални и лични изяви е в ход. Любовта ви дава сила да се справяте с трудностите по-леко.

Скорпион

Въпреки почивния ден повечето от вас са неуморни и днес. Внимателно подготвяте нещата, които ви предстоят и всъщност до голяма степен улеснявате бъдещите си ангажименти. Не се лишавайте обаче от съветите на околните, някои от тях могат да бъдат много ценни за определена ситуация.

Стрелец

Денят ви ще е интересен и приятен, ще се радвате на околните, а с чувството си за хумор ще вдигате настроението на всички. С желание ще споделите интересните си идеи, ще срещнете разбиране и готовност за подкрепа. Но вие си знаете, че вътрешния ви глас е най-точния ориентир за нещата, които ви вълнуват.

Козирог

Днес мнозина от родените под този зодиакален знак ще са склонни да се притесняват повече, отколкото обстоятелствата го изискват. Всички проблеми ще се решат от само себе си. Бъдете точни и коректни към вашите приятели.

Водолей

Не прибързвайте с желанието си да се покажете най-знаещи и можещи, защото може и да грешите. Във ваш интерес е да потърсите и нечие друго мнение, направите ли го, ще спечелите. Потърсете подходящи занимания, носещи ви успокоение и романтично настроение. Ще получите подкрепа от чуждестранни партньори.

Риби

Целенасочени сте днес и не си губите времето за дреболии. Трудностите са преодолими, въпреки високата летва, която сами сте си поставили. Слабост за вас е една личност, заради която сте склонни на много неща. Следвайте интуицията си и по-често се съветвайте с вътрешния си глас.