close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 04 януари 2017 г.

horoskop-4

Овен

На лично ниво, днес ще изобилствате от градивни идеи – как да се справите с всички си проблеми, но ще зависите от подходящите и правилните хора, а това до известна степен ще ви насочи към актуални размисли! Колкото и да не искате да се поддавате на влияние, ще трябва да сте търпими и толерантни към другите, като избегнете вътрешния анализ и не ги критикувате строго. Обърнете внимание на любовта си и ако е необходимо, изяснете посоката на очакванията си, бъдете принципни и откровени. Не навлизайте в излишни конфронтации.

Телец

През днешния ден и организацията ви на задачите, повечето от вас са с преуморени емоции и нервни. Постарайте се да запазите нещата в рамките на добрия тон, тъй като раздразненията с нищо няма да ги подобрят. Търсете конструктивен диалог на комуникация и не определяйте виновни, а се насочете към изход от положението. Разбираеми са фактите, че сте перфекционисти в много положения, а това кара околните леко да се притесняват. Дарете на близките си внимание и обич. 

Близнаци

Днес контролирайте амбициите си. В работата сте се решили да свършите доста неща, а мислите ви витаят из романтичната сфера на любовните взаимоотношения. Добре е да не вземате прибързани решения, следвайки днешния ден е твърде възможно да се заблудите и да отидете в погрешна посока. Помислете и за някои налагащи се кардинални промени на професионално ниво. Не пропускайте оферта за вечерно, приятно забавление, дори компанията да не ви се струва много изискана.

Рак

Днес бъдете решителни и неотстъпчиви в реализиране на плановете си. Много от ситуациите ви напоследък, имат за съдбовна задача да ви напомнят за актуална промяна на мислите и действията! Възможни са проблеми с близки по финансов въпрос. Инициативата е във ваши ръце и не бива да оставяте на времето да реши. Настоящият период е само трамплина към избора ви и нещата, особено в любовта, нещата могат да се случат по-бързо, отколкото сте очаквали. Не се разсейвайте, за да пренебрегнете шанса си и в никакъв случай не се задълбочавайте в детайли на обезверения и съмнения – вие сте доминиращите.

Лъв

Очаквайте многообразни предложения за съвместна работа. Добре е да си партнирате с хора, които обичате и чувствата ви прималяват от любов, но може би точно тази комбинация е изчерпваща, не е достатъчно благополучна. От една страна сте максималисти, а от друга, винаги сте готови на компромис. Не отхвърляйте възможността да разговаряте с партньора си по много въпроси, наложени от обстоятелствата напоследък.

Дева

Не поемайте излишни ангажименти и не се мотивирайте непременно да забележат делата ви. За повечето, деня ще протече нормално и с необходимата хармония, особено ако не спорите за тривиални проблеми с близките си. Опитайте да сте сърдечни и мили с хората от обкръжението, дори нещо много да ви дразни, обърнете нещата на шега. Изслушвайте с подкрепа партньора си и не бързайте със заключенията! 

Везни

Възможно е настоящите ви планове да се осуетят, предвид нагласата ви на съображения с останалите. Учудващо е за мнозина от вас, че сте склонни на доста по-реалистични идеи и това ви изпълва с целенасочено търпение, ако трябва да е с точност, дори компромисно. Стремежите са в посока за съхранение на домашния уют и духовното богатство на отношенията. Преценете наличните средства и помислете към кого да насочите изненадващите поощрения.

Скорпион

Показвате брилянтни познания в областта, в която сте силни. Опитайте да сдържате чувствата си и да не изисквате прекалено много от заобикалящите ви! Желанието ви да контролирате всичко, което се случва е неблагоприятен вариант за обемна умора, тъй като и сами знаете, че няма идеални хора. Препоръчително е да намерите алтернативен подход за комуникация и много деликатно да посочите грешните ситуации. Бъдете по-големи оптимисти и извличайте ползи от всичко.

Стрелец

Не бързайте да импровизирате отношения или да се стремите на всяка цена да се оказвате прави?! Обстоятелствата сами налагат толерантност, търпение и приложимо разбиране към околните. За много от вас, завоюваните параметри на труд и всеотдайна реакция ще са безспорните козове, дори досега никой не ви ги е раздавал! Опитайте да се държите така, сякаш вече ги имате и резултатите няма да закъснеят. Бъдете позитивни, отзивчиви и приемни на новите идеи.

Козирог

Денят протича в много странна емоционална атмосфера. Ще сте загрижени за хората от семейството си – една неразривна връзка, която може да се заплете или пък да ви спре в нещата, които искате да направите. В работата бъдете прецизни. Не е препоръчително да споделяте всичките си онези находчиви планове, за да не получите упреци или несъгласия, аргументирани с нрава ви на липсваща съобразителност. Възможно е да изплуват стари спомени, те са просто едни умствени постройки и с помощта на времето, можете да се справите с тях.

Водолей

Много инициативи ви съпътстват, но е желателно да ревизирате ситуациите дотук и сами да прецените накъде да акцентирате в плановете. Нещата, които получавате като резултат ще са в пряка зависимост от творческата сила, която влагате в тях. Просто се опитайте да отхвърлите някои несъществено градивни детайли и наблегнете на съзидателните си възможности. Мислете внимателно по какъв начин комуникирате с хората, които обичате.

Риби

Днес добре сте си организирали нещата, но точно в последния момент е напълно допустимо да се изненадате. Стилния подход и добрата комуникация са безспорен етикет за вас и ще се справите с всичко. Информацията е сила, която ще преобразите във ваш интерес! Сериозните недоразумения са преодолими. Копнеете за по-различни неща – внимание, разбиране, допълване и постигане на по-задълбочени и осъзнати чувства.