close
LifeStyle

Дневен хороскоп за 31 август 2017 г.

horoskop 31

Овен

Този ден ще изисква от вас да сте пределно концентрирани в работата си, за да можете да отвърнете адекватно на всяка ситуация. Ще останете доволни от начина, по който ваш близък реагира на решение, свързано с работата ви. Опитвате се да намерите път към сърцето на определен човек, имайте повече търпение и скоро ще постигнете целта си.

Телец 

Намирате се в успешен етап. Четвъртък не е никак лош ден за вас. Подчертано доброто ви настроение е заразно и се предава на хората, с които общувате. Вероятно сте затрупани от работа и ангажименти в службата, но отхвърляте всяка задача в срок. Вечерта не пропускайте да отидете на кино или театър, за да се наградите за добрия ден.

Близнаци 

Днес ще сте от малкото, които няма да имат повод да се оплачат от нищо. Това че ще ви върви в работата няма да означава, че няма да ви върви в любовта. Дори ще получите доста интересно предложение.

Рак

Обърнете сериозно внимание на работата и ангажиментите си днес, на важните неща от живота си. Не пренебрегвайте нито една служебна задача, а я свършете в срок. Денят е благоприятен да се фокусирате и върху здравето си, като започнете посещение на спорт или се движите повече, за да преборите чувството на умора.

Лъв

Съсредоточете се в конкретна посока и ще постигнете всичко, което пожелаете. Ще получите материални придобивки, а също и ценни прозрения. Решения за ново начало. Ваш близък се нуждае от помощта ви, може би родител. Сега е момент за по-активни действия. Не говорете за намеренията си, а действайте.

Дева

Днес ви очаква особено успешен ден. В служебен план ви предстои издигане вследствие от високата оценка, която сами си заслужихте. Една личност, която отдавна се стреми да спечели вниманието ви ще бъде забелязана от вас. Приятна вечер в компанията на близки хора. Вие сте в центъра на вниманието.

Везни

Този четвъртък може да ви обземе меланхолия. Направете се на дълбоко замислен и отблъсквайте предложения за разговори. Така ще си спестите някои разправии и обвинения от страна на околните. В любовта трябва да започнете да мислите за по-сериозни неща. Губенето на време не е в полза на връзката ви.

Скорпион

Денят ще ви предостави доста варианти за приятно изкарване на деня. Дори в работно време ще може да си вземете почивки, в които да обърнете внимание на не толкова сериозната част от нещата.

Стрелец

Погледнете на случващото се от добрата му страна и това ще бъде вашият печеливш коз. Развитията, които ще последват много бързо ще повлияят в положителна посока на делата ви, професионални и лични. Започнатото днес ще ви носи печалби и просперитет. Новина, свързана със семейството, пряката ви заетост или с предстоящо пътуване.

Козирог

Откритото общуване днес ще ви носи предимства, освен, че ще се чувствате и добре. Ще си позволите повече свобода в обновяване на гардероба или задоволявайки други свои нужди, което ще ви направи по-активни в преследване на целите ви. Други ще се занимават с имотна сделка, покупка или продажба, както и ремонти по дома.

Водолей 

На работното място ще възникнат някои пречки и трудности от делови характер. Те обаче не заслужават толкова голямо внимание. Бъдете ясни и конкретни в желанията си, когато уговаряте финансови въпроси. Не правете отстъпки и отстоявайте своето. Днес не е добра идея да давате от себе си. Компромисите също ще ви навредят.

Риби

По свой начин ще трансформирате енергията, която ви се подава, така щото да постигнете максимума от работата си. Творческите занимания ще ви подтикнат към разкриване на нови заложби, каквито имате в изобилие. Хубавите емоции, които ви владеят ви правят по-интересни за околните, и най-вече за онези, които имат добри намерения към вас.